60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Intel

Xeon® E5-2687W v3

La depozit
3.200,00 lei

Descriere succintă

Xeon® E5-2687W v3 este un procesor de înaltă performanță, recondiționat, cu 10/20 nuclee și o memorie cache de 25M. Deține o rată de bază a frecvenței de 3.1 GHz, ceea ce îi conferă o putere de calcul impresionantă și viteze de procesare ridicate.

1111

Acest procesor face parte din generația a treia a familiei Xeon® E5, proiectată de Intel pentru a satisface cerințele critice de performanță ale mediilor de lucru intensiv. Are o arhitectură avansată ce permite desfășurarea eficientă a multitasking-ului și a sarcinilor de lucru complexe.

Cu cele 10 nuclee fizice și 20 de fire de execuție, Xeon® E5-2687W v3 este capabil să gestioneze sarcini paralele și să distribuie eficient resursele în funcție de cerințele fiecărei aplicații. Aceste nuclee sunt susținute de o memorie cache internă extrem de mare de 25M, care optimizează accesul la date și accelerează performanța generală.

Cu o frecvență de bază de 3.1 GHz, acest procesor asigură o viteză rapidă de calcul și un timp de răspuns excelent în fața cerințelor solicitante. Arhitectura sa avansată îi conferă și o eficiență energetică remarcabilă, ceea ce înseamnă că consumul de energie este redus în comparație cu alte procesoare similare.

Procesorul Xeon® E5-2687W v3 refurbished este o opțiune cu o valoare excelentă pentru cei care caută performanță ridicată la un preț mai accesibil. Este perfect pentru utilizatorii din domeniile de grafică, redare video, servere sau alte aplicații cronofage.

Xeon® E5-2687W v3 refurbished reprezintă o alegere ideală pentru cei care doresc să își upgradeze sistemul cu un procesor de înaltă performanță și să obțină rezultate remarcabile în ceea ce privește viteza și puterea de calcul.
Procesor
Numărul de nuclee ale procesorului
10/20
Frecvență procesor, GHz
3.1
Memorie
Tip memorie
DDR4 Registered
Controler RAID
Mărimea cache-ului
25 MB
Specificații generale
Producător
Intel
Destinație
Servere și stații de lucru
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr