60-20-40-20 Am nevoie de ajutor
15 Aprilie, 2022

Dell PowerEdge 2022

Recent, Dell a lansat o nouă gamă de servere, numită PowerEdge 2022. Această gamă de servere include patru modele noi: PowerEdge R7525, PowerEdge R6515, PowerEdge R7515 și PowerEdge R7515. Aceste servere sunt proiectate pentru a oferi performanță ridicată, scalabilitate și eficiență într-un mediu de data center modern.

Printre caracteristicile noi ale acestei game de servere se numără suportul pentru procesoarele AMD EPYC de a treia generație, care oferă o performanță remarcabilă, mai multe opțiuni de stocare NVMe și SAS, precum și tehnologia Dell EMC OpenManage Enterprise, care ajută la automatizarea administrării și monitorizării serverelor.

De asemenea, Dell a lansat și Dell EMC PowerStore, o platformă de stocare unificată pentru datele structurate și nestructurate, care este concepută pentru a funcționa perfect cu serverele Dell PowerEdge. PowerStore utilizează tehnologia NVMe over Fabric pentru a oferi performanțe superioare și o scalabilitate fără precedent, iar integrarea cu serverele PowerEdge oferă o eficiență și o gestionare simplă a datelor în mediul de data center.

În plus, Dell a dezvoltat și soluții de securitate cibernetică puternice pentru a ajuta companiile să se protejeze împotriva amenințărilor de securitate cibernetică din ce în ce mai sofisticate. Soluțiile de securitate cibernetică Dell oferă o protecție de la nivel de endpoint la nivelul rețelei și a datelor, ajutând astfel companiile să își protejeze în mod eficient activul digital.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr