60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HPe Proliant ML110 Gen10

La depozit
29.700,00 lei 33.500,00 lei

Descriere succintă

HP ProLiant ML110 Gen10 este un server de încredere, dezvoltat de compania HP, care oferă o gamă largă de funcții și o performanță remarcabilă. Proiectat pentru a răspunde nevoilor companiilor mici și mijlocii, acest server oferă o soluție scalabilă și flexibilă pentru gestionarea eficientă a datelor și a aplicațiilor.

1111
ML110 Gen10 beneficiază de o arhitectură robustă și de încredere, care permite prelucrarea rapidă și eficientă a datelor. Cu un procesor Intel Xeon Scalable, acest server oferă putere de procesare de ultimă generație și este capabil să gestioneze sarcini complexe și intensive fără probleme. De asemenea, serverul dispune de opțiuni de stocare flexibile, inclusiv suport pentru unități SSD sau HDD, oferind suficient spațiu pentru stocarea și accesarea datelor.

Un alt beneficiu al acestui server este capacitatea sa de a suporta o capacitate mare de memorie, ceea ce îl face ideal pentru sarcini care necesită multă memorie, cum ar fi virtualizarea și bazele de date. De asemenea, are suport pentru tehnologia DDR4, asigurând o viteză de transfer rapidă și o eficiență energetică ridicată.

În ceea ce privește gestionarea și securitatea, ML110 Gen10 oferă o serie de funcții avansate, inclusiv tehnologia de gestionare a sistemului iLO (Integrated Lights-Out), care permite administrarea și monitorizarea serverului în mod remote. De asemenea, acest server beneficiază de opțiuni de securitate avansate, cum ar fi protecția împotriva amenințărilor de securitate și criptarea datelor, asigurând protejarea eficientă a informațiilor.

Designul compact și silențios al acestui server îl face potrivit pentru utilizare în mediile de lucru, asigurând un nivel minim de zgomot. De asemenea, serverul dispune de o gamă largă de opțiuni de conectivitate, inclusiv porturi USB și Ethernet, asigurând o conectivitate rapidă și facilă cu alte dispozitive și rețele.

În concluzie, HP ProLiant ML110 Gen10 este un server fiabil și performant, cu o gamă largă de funcții și opțiuni flexibile de stocare și gestionare. Companiile mici și mijlocii pot beneficia de capacitățile sale puternice și de securitate avansată pentru a-și maximiza eficiența și a-și proteja datele.
Procesor
Model procesor
Xeon® Gold 5122
Numărul de nuclee ale procesorului
4/8
Numărul de socluri pentru procesoare
1
Familia de procesoare
Xeon Scalable v1/v2
Frecvență procesor, GHz
3.6
Tip carcasă
Turn
Da
Memorie
Memorie RAM instalată
64 Gb
Numărul de sloturi memorie
4
Tip memorie
DDR4 ECC Unbuffered, DDR4 Registered
Sursă de alimentare
Putere sursă
500 W
Hot swap
Da
Controler RAID
Model
HPE Smart Array P440
Conectori
Două mini-SAS interne SFF-8088
Mărimea cache-ului
4GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
12 Gb/s
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
4
Form-factor sloturi HDD
3.5" LFF
Producător
HPE
Model
ML110 Gen10
Sistem de operare
Windows Server 2012R2 ROK 2VM
Stare
Uzat
Servere pentru sarcini
Stocare fișiere, Virtualizare, 1C Platforme
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr