60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Cum se livrează echipamente renovate

Serviciul de livrare oferit de compania Renovatii IT include următoarele condiții:

  1. Pentru produsele care pot fi împachetate în cutie, livrarea va fi efectuată prin intermediul curierului Nova Posta. Comenzile sunt expediate în cutii sigure și securizate, astfel încât produsele să ajungă la destinație în condiții bune și fără deteriorări.

  2. În cazul produselor cum ar fi servere, echipamente de rețea sau UPS-uri, care nu pot fi împachetate în cutie, clienții trebuie să ridice produsele în mod personal sau să stabilească o livrare personalizată cu reprezentantul companiei Renovatii IT. În acest caz, reprezentantul va discuta cu clientul detalii privind livrarea, inclusiv costurile și programarea transportului, pentru a se asigura că produsele ajung în siguranță la destinație.

Este important să verificați toate detaliile livrării înainte de a plasa o comandă și să comunicați orice solicitări sau cerințe speciale cu reprezentantul companiei Renovatii IT, astfel încât să vă puteți asigura că livrarea va fi efectuată în condiții optime și că produsele vor ajunge la destinație în siguranță.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr