60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Politica de securitate

Compania noastră se angajează să asigure un nivel înalt de securitate pentru toate serverele, calculatoarele și echipamentele de rețea refurbished comercializate și furnizate clienților noștri.

Toate produsele comercializate sunt supuse unor teste riguroase pentru a ne asigura că acestea respectă standardele noastre stricte de securitate. Toate produsele refurbished sunt atent verificate și curățate înainte de a fi puse în vânzare pentru a asigura o funcționare corespunzătoare și fără probleme.

Noi folosim cele mai bune practici și tehnologii pentru a proteja datele și informațiile confidențiale ale clienților noștri. Pentru a asigura confidențialitatea și securitatea datelor clienților, folosim măsuri de securitate suplimentare, precum criptarea datelor, protecția prin parolă și utilizarea celor mai bune soluții software de securitate disponibile pe piață.

De asemenea, avem politici stricte în ceea ce privește accesul la datele clienților noștri, atât din interiorul companiei, cât și din afara acesteia. Toți angajații noștri sunt supuși unor verificări de securitate și au acces limitat la datele clienților în funcție de rolul lor în companie.

Suntem dedicați protejării confidențialității și securității datelor clienților noștri și facem tot posibilul pentru a menține o politică de securitate proactivă și actualizată pentru toate serverele, calculatoarele și echipamentele de rețea refurbished oferite clienților noștri.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr