60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Despre noi

Renovatii IT SRL este o companie specializată în furnizarea de servicii de renovare și modernizare a echipamentelor IT, cum ar fi laptop-uri, desktop-uri, servere și echipamente de rețea. Compania oferă servicii de diagnosticare și remediere a problemelor hardware și software, precum și de actualizare și modernizare a echipamentelor existente, pentru a le face mai rapide, mai eficiente și mai fiabile.

Serviciile oferite de Renovatii IT SRL includ înlocuirea componentelor hardware vechi sau defecte cu componente noi și mai performante, upgrade-uri de memorie RAM sau de stocare (hard disk-uri sau SSD-uri), actualizări ale sistemului de operare și ale altor programe, instalarea de programe de securitate sau de protecție a datelor, precum și servicii de mentenanță și reparații de echipamente IT.

În general, Renovatii IT SRL poate ajuta clienții să își prelungească durata de viață a echipamentelor lor existente, să își îmbunătățească performanța și să-și optimizeze bugetul, evitând astfel achiziționarea de echipamente noi costisitoare.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr