60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

JBOD HP D3700

La depozit


12.800,00 lei

Descriere succintă

HP D3700 25xSFF HDD JBOD Enclosure este o soluție de stocare de înaltă performanță și capacitate, proiectată special pentru mediile de afaceri care necesită o cantitate mare de stocare într-un spațiu redus. Acesta este echipat cu 25 de sloturi pentru unități de disc de 2.5 inch, permițând utilizatorilor să gestioneze și să extindă facil spațiul de stocare disponibil.

1111

Caracteristici principale:

- Capacitate mare de stocare: HP D3700 poate găzdui până la 25 de unități de disc de 2.5 inch, permițând utilizatorilor să stocheze cantități mari de date într-un singur sistem.

- Interfață flexibilă: Acest daispozitiv suportă interfețe multiple, precum SAS și SATA, oferind flexibilitate utilizatorilor în ceea ce privește selecția unităților de disc compatibile.

- Fiabilitate și scalabilitate: HP D3700 este proiectat pentru a oferi o funcționare fiabilă și consistentă pe termen lung, fiind o soluție scalabilă care poate fi extinsă conform necesităților de stocare ale utilizatorilor.

- Management simplu: Acest dispozitiv este echipat cu un sistem de management ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze eficient spațiul de stocare disponibil.

Tabel de descriere a HP D3700 25xSFF HDD JBOD Enclosure:

- Model: HP D3700 25x SFF HDD JBOD Enclosure
- Sloturi pentru unități de disc: 25 x 2.5 inch
- Interfețe suportate: SAS, SATA
- Capacitate maximă de stocare: Depinde de unitățile de disc folosite
- Dimensiuni fizice (L x l x Î): X x x cm
- Greutate: X kg
- Management: Web-based GUI, CLI

HP D3700 25xSFF HDD JBOD Enclosure este o soluție de stocare puternică și fiabilă, ideală pentru afacerile care au nevoie de o capacitate mare de stocare într-un spațiu redus. Cu capacitatea sa mare de extensie și interfețele flexibile suportate, acest dispozitiv oferă flexibilitate și scalabilitate utilizatorilor pentru a gestiona eficient datele lor.
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: jbod

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr