60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP MSA 2040 24SFF SAS Dual Controller Array K2R84A

La depozit


18.900,00 lei

Descriere succintă

HP MSA 2040 este un dispozitiv de stocare profesional și performant, echipat cu 24 de sloturi pentru unități de stocare permanente (SFF). Este configurat cu controlere duble SAS, asigurând o performanță și o redundanță eficiente pentru orice mediu de lucru.

1111

Această unitate HP MSA 2040 este disponibilă într-o variantă refurbished, ceea ce înseamnă că a fost recondiționată pentru a funcționa la parametrii optimi și a îndeplini standardele de calitate ale producătorului. Fiind refurbished, acesta oferă un raport ideal între cost și performanță, făcându-l o opțiune atractivă pentru o varietate de medii de afaceri.

Controlerele duble SAS sunt esențiale pentru a asigura o funcționalitate neîntreruptă și o capacitate de stocare fiabilă. Acestea permit o implementare ușoară într-un mediu cu mai multe servere, oferind o lățime de bandă ridicată pentru transferuri rapide de date și acces la informațiile critice ale afacerii. Dualitatea controlerelor asigură o redundanță în cazul unei defecțiuni a unui controler, menținând datele protejate și minimizând timpul de nefuncționalitate.

Cu cele 24 de sloturi pentru unități de stocare permanente, HP MSA 2040 oferă o capacitate generoasă și flexibilitate în gestionarea datelor. Aceste sloturi permit montarea unei varietăți de dispozitive de stocare, inclusiv hard disk-uri și SSD-uri, pentru a răspunde nevoilor specifice ale afacerii. Aceasta înseamnă că poate stoca o cantitate mare de date, inclusiv aplicații complexe, baze de date și fișiere de dimensiuni mari.

De asemenea, HP MSA 2040 refurbished oferă o gamă largă de caracteristici tehnice și funcții avansate. Printre acestea se numără optiuni de conectivitate, posibilitatea de extindere a capacitatății de stocare, management simplificat și protecție a datelor îmbunătățită. Toate aceste caracteristici fac din HP MSA 2040 o soluție recomandată pentru mediile de afaceri care necesită o capacitate mare de stocare, performanță ridicată și siguranță a datelor.

HP MSA 2040 K2R84A asigură o eficiență sporită pentru acest segment, având în vedere nevoile de stocare și protecție a datelor. Sistemul de stocare HP MSA2040 SAS oferă posibilitatea utilizării unei interfețe de 12 Gbps. Aceasta este una dintre cele mai rapide matrice disk din piața sistemelor de stocare pentru întreprinderile mici și mijlocii.
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr