60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Seagate

Seagate Exos 7E2000 Enterprise HDD

La depozit

2.500,00 lei

Descriere succintă

2.5" Seagate Exos 7E2000 ST2000NX0403 2TB SATA3 Enterprise HDD refurbished este un hard disk de ultimă generație, special proiectat pentru utilizarea în medii de afaceri și industriale. Această versiune refurbished a fost recondiționată și verificată în mod riguros pentru a asigura funcționarea optimă și fiabilitatea, făcându-l o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție de stocare de încredere, la un preț mai accesibil.

1111

Acest HDD are o capacitate impresionantă de stocare de 2TB, ceea ce îl face potrivit pentru nevoile de înregistrare și stocare de date de mare volum din mediul de afaceri. Interfața SATA3 asigură o transfer rapidă a datelor, ceea ce este esențial pentru aplicații care necesită o procesare rapidă. Dimensiunea compactă de 2.5" face din acest hard disk o soluție ideală pentru sistemele în care spațiul este limitat.

Seagate Exos 7E2000 ST2000NX0403 este conceput pentru a oferi un nivel înalt de performanță, fiabilitate și durabilitate. Acesta dispune de tehnologie avansată de control al erorilor, ce contribuie la reducerea erorilor de citire și scriere, asigurând o recuperare optimă a datelor și prevenind pierderile de informații.

De asemenea, acest HDD beneficiază de funcții avansate de protecție a datelor, oferindu-vă un sentiment de securitate cu privire la datele dvs. importante. Tehnologia de monitorizare a stării dispozitivului vă permite să verificați starea de funcționare a hard disk-ului în timp real, astfel încât să puteți interveni rapid în cazul unei defecțiuni.

 2.5" Seagate Exos 7E2000 ST2000NX0403 2TB SATA3 Enterprise HDD refurbished este o alegere excelentă pentru mediul de afaceri, oferind o mare capacitate de stocare, transfer rapid al datelor și un nivel înalt de fiabilitate, la un preț mai accesibil datorită procesului de recondiționare. Acesta vă permite să vă stocați cu încredere datele importante și să beneficiați de performanță superioară în utilizările profesionale.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
2 TB
Ratele de transfer de date a interfeței
6 Gbps
Viteză citire date
204 MBps
Viteză scriere date
136 MBps
Interfață de conectare
SATA
Viteză de rotație
7200RPM
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Seagate
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: Seagate sata

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr