60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

300 GB Dell 6G SAS 10K 6 Гб/с

La depozit


800,00 lei

Descriere succintă

Aceasta unitate de stocare Dell 6G SAS cu o capacitate de 300GB și viteză de rotație de 10K RPM este o alegere excelentă pentru cei care doresc o performanță crescută în ceea ce privește stocarea de date pe servere. Partea bună este că este un produs recondiționat, astfel încât prețul să fie mai accesibil pentru clienți.

1111

Cu o garanție de 3 ani de la Server.md, puteți fi sigur că acest produs va fi în stare excelentă și va funcționa așa cum ar trebui pentru perioada de garanție.

Această unitate de stocare Dell este compatibilă cu majoritatea serverelor cu interfață SAS și oferă o viteză crescută de transfer a datelor, ceea ce o face ideală pentru mediile cu cerințe mari de stocare și acces rapid la date. De asemenea, această unitate de stocare este proiectată pentru a fi durabilă și fiabilă, ceea ce înseamnă că va funcționa fără probleme și va funcționa la capacitate maximă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Această unitate de stocare Dell 6G SAS 10K refurbished este o investiție excelentă pentru mediile de afaceri, oferind performanță ridicată, fiabilitate și eficiență în utilizare. Dacă sunteți interesat de achiziționarea acestui produs, Server.md este un furnizor de încredere care vă poate oferi o garanție de 3 ani și un preț competitiv.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
300 Gb
Viteză citire date
204 MBps
Viteză scriere date
204 MBps
Interfață de conectare
6G
Viteză de rotație
10.000 rotații pe minut
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Dell/WD
Model
WD3001BKHG
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
24 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr