60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

1.6 TB Kioxia (Toshiba) KPM51VUGT160 Enterprise SAS SSD 12Gb/s

La depozit

8.800,00 lei

Descriere succintă

1.6 TB Kioxia (Toshiba) KPM51VUGT160 Enterprise SAS SSD 12Gb/s refurbished este un solid state drive (SSD) de înaltă performanță, cu o capacitate de stocare de 1.6 TB și interfață SAS 12Gb/s, ideal pentru utilizarea în medii de afaceri și servere.

1111

Acest SSD Kioxia (Toshiba) este refurbished, ceea ce înseamnă că a fost complet revizuit și testat înainte de a fi pus din nou în vânzare, oferind astfel un produs de calitate superioară la un preț mai redus.

KPM51VUGT160 dispune de o serie de caracteristici avansate de securitate și protecție a datelor. Acesta este dotat cu criptare hardware AES de 256 biți, care asigură securitatea datelor și le protejează împotriva accesului neautorizat. Funcția Power Loss Protection (PLP) protejează datele împotriva pierderii în cazul întreruperii bruște a alimentării.

SSD-ul Kioxia (Toshiba) KPM51VUGT160 Enterprise SAS are o durată de viață ridicată și poate fi utilizat pentru sarcini critice în afaceri, cum ar fi stocarea de date critice, baze de date și servere web. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în aplicații de virtualizare, precum și în sisteme de stocare a datelor cu performanță ridicată.

SSD-ul Kioxia (Toshiba) KPM51VUGT160 refurbished oferă o performanță ridicată, cu o viteză de transfer a datelor de până la 12Gbps. Acesta este, de asemenea, foarte fiabil, cu o durată de viață lungă și cu caracteristici avansate de securitate și protecție a datelor.

În general, SSD-ul Kioxia (Toshiba) KPM51VUGT160 Enterprise SAS 12Gb/s refurbished este un dispozitiv de stocare de date de înaltă performanță, fiabil și cu o durată de viață lungă. Cu caracteristici avansate de securitate și protecție a datelor, acesta oferă o performanță superioară și fiabilitate în medii de stocare intensive, fiind astfel o alegere excelentă pentru utilizarea în medii de afaceri și servere.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
1.6 TB
Viteză citire date
2100 MBps
Viteză scriere date
2100 MBps
SSD Endurance DWPD
8760 TBW
Interfață de conectare
12G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Toshiba (KIOXIA)
Model
KPM51VUG1T60
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr