60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HGST

3.2 TB Hitachi HUSMR3232ASS204 SSD

La depozit
12.200,00 lei

Descriere succintă

3.2 TB Hitachi HUSMR3232ASS204 SSD 2.5 SAS Mixed Use 12Gbps este un solid-state drive (SSD) de înaltă performanță, cu o capacitate generoasă de stocare de 3.2 TB. Această unitate este proiectată special pentru a fi utilizată în medii cu cerințe mixte, asigurând performanțe excelente într-un spectru variat de scenarii.

1111

Interfața de conectivitate a acestui SSD este SAS (Serial Attached SCSI), care permite transferuri de mare viteză și o latență redusă. Datorită vitezei de transfer de 12Gbps, acest drive este capabil să gestioneze cu ușurință sarcini de lucru intensive și de mare volum, precum aplicații cu cerințe ridicate de resurse, virtualizare sau procesare de date în timp real.

Hitachi HUSMR3232ASS204 este echipat cu tehnologia solid-state, care oferă o viteză de citire și scriere extrem de rapidă, reducând semnificativ timpul de acces la date. Aceasta înseamnă că aplicațiile vor rula mai repede și operațiunile de transfer vor fi finalizate într-un timp mult mai scurt. Această unitate SSD este de asemenea mult mai rezistentă la șocuri și vibrații, comparativ cu un hard disk obișnuit, datorită absenței elementelor mecanice în structura sa.

Cu o capacitate de stocare de 3.2 TB, acest SSD oferă suficient spațiu pentru a găzdui o varietate de fișiere, inclusiv documente, imagini, videoclipuri și alte tipuri de date. Beneficiind de tehnologia Mixed Use, acest drive este optimizat pentru a oferi performanțe ridicate și fiabilitate în medii de lucru cu cerințe mixte, incluzând aplicații critice de business și sarcini de procesare de date intensive.

HUSMR3232ASS204 este compatibil cu majoritatea sistemelor și serverelor care suportă interfața SAS de 12Gbps. Acest SSD oferă compatibilitate și integrare ușoară în infrastructurile IT existente, asigurând o tranziție fără probleme de la sistemele de stocare obișnuite la cele bazate pe tehnologia solid-state.

Hitachi HUSMR3232ASS204 de 3.2 T este o soluție puternică de stocare de mare capacitate, perfectă pentru mediile cu cerințe mixte. Cu viteze de transfer ridicate, fiabilitate și rezistență sporită, acest SSD este o opțiune excelentă pentru optimizarea performanțelor și timpului de răspuns în aplicații critice și procese de lucru intensive.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
3.2 TB
Ratele de transfer de date a interfeței
12 Gbps
Viteză citire date
2050 MBps
Viteză scriere date
2100 MBps
SSD Endurance DWPD
8.7 PB
Interfață de conectare
SAS3
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
HGST
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr