60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

3.84 TB Kioxia (Toshiba) KPM5XRUG3T84 Enterprise SAS SSD 12Gb/s

La depozit

11.400,00 lei

Descriere succintă

3.84 TB Kioxia (Toshiba) KPM5XRUG3T84 Enterprise SAS SSD 12Gb/s refurbished este un dispozitiv de stocare de înaltă performanță pentru mediul enterprise. Acesta are o capacitate generoasă de 3.84 TB, ceea ce îl face ideal pentru gestionarea unui volum mare de date.

1111

SSD-ul Kioxia (Toshiba) KPM5XRUG3T84 este proiectat să funcționeze pe interfața SAS (Serial Attached SCSI) 12Gb/s, asigurând o viteză de transfer rapidă și o latență redusă. Această interfață este optimizată pentru nevoile industriei, oferind un nivel ridicat de fiabilitate și performanță.

Acest model refurbished înseamnă că dispozitivul a fost recondiționat și testat pentru a asigura că funcționează la parametrii optimi. Prin urmare, acest SSD refurbished este o alegere cost-eficientă pentru aceia care doresc să beneficieze de avantajele unui dispozitiv nou, dar la un preț mai accesibil.

KPM5XRUG3T84 este conceput special pentru mediul enterprise, unde cerințele de stocare și performanță sunt ridicate. Acest SSD oferă viteze de citire și scriere rapide, facilitând manipularea și transferul rapid al datelor.

Dispozitivul Kioxia (Toshiba) KPM5XRUG3T84 dispune de tehnologie de gestionare a erorilor și a datelor pentru a garanta securitatea și integritatea informațiilor stocate. De asemenea, are o durată de viață lungă, datorită tehnologiei avansate de stocare flash.

Cu acest SSD refurbished, utilizatorii pot bucura de avantajele unui dispozitiv de înaltă performanță la un preț mai accesibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea și calitatea. Este ideal pentru centrele de date, serverele de înaltă capacitate și alte aplicații în mediul enterprise care au nevoie de capacități mari de stocare și performanțe superioare.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
3.84 TB
Viteză citire date
2100 MBps
Viteză scriere date
2100 MBps
SSD Endurance DWPD
1 DWPD
Interfață de conectare
12G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Toshiba (KIOXIA)
Model
KPM5XRUG3T84
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr