60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Micron

400 GB Micron S650DC MTFDJAK400MBS Enterprise SAS SSD 12Gb/s

La depozit

3.900,00 lei

Descriere succintă

400 GB Micron S650DC MTFDJAK400MBS Enterprise SAS SSD 12Gb/s refurbished este un dispozitiv de stocare de înaltă performanță utilizat de companiile mari, ce necesită un spațiu de stocare mare și rapid. Acesta este proiectat pentru a fi utilizat în centrele de date și este potrivit pentru sarcini grele, cum ar fi virtualizarea serverelor, baze de date mari sau procesarea numerică. Este ușor de instalat pe un server și are o capacitate de 400 GB.

1111
Această unitate de stocare are o viteză de transfer a datelor rapida de pana la 12 Gb/s, care permite o transferare rapidă a datelor și o încărcare a aplicațiilor mai rapid. Acesta dispune de un controler avansat de capacitate care gestionează toate funcțiile de stocare, asigurând o performanță optimă și o durată de viață mare. Acest SSD este de asemenea compatibil cu SAS, o tehnologie de stocare de date cu o rată ridicată de transfer și o latenta redusa, ceea ce asigura un timp de acces mai mic la date și o conectivitate suplimentara.

Cu o capacitate mare de stocare și o performanță excelentă, acest SSD oferă o soluție ideala pentru cei care au nevoie de un spațiu de stocare mare și rapid în centrele de date, prin suportul tehnologiilor de stocare ca SAS oferind performanțe maxime și fiabilitate crescute, beneficiind și de prețul redus a unui produs refurbished, acest SSD fiind unul dintre cele mai bune alegeri pentru o companie care are nevoie de un sistem rapid de stocare a datelor.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
400 Gb
Viteză citire date
625 MBps
Viteză scriere date
1550 MBps
SSD Endurance DWPD
10 DWPD
Interfață de conectare
12G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Micron
Model
MTFDJAK400MBS
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr