60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Micron

800 GB Micron S650DC MTFDJAK800MBS Enterprise SAS SSD 12Gb/s

La depozit


4.500,00 lei

Descriere succintă

Micron S650DC MTFDJAK800MBS este un solid state drive (SSD) de înaltă performanță, cu o capacitate de stocare de 800GB și interfață SAS 12Gb/s, ce poate fi utilizat în medii de afaceri și servere.

1111

Acest SSD Micron este proiectat pentru a oferi performanțe optime și fiabilitate într-un mediu de stocare intens. Dispozitivul are un controler avansat, ce permite o performanță sporită și o durată de viață mai lungă a dispozitivului.

MTFDJAK800MBS dispune de o serie de caracteristici avansate de securitate și protecție a datelor. Acesta este dotat cu criptare hardware AES de 256 biți, care asigură securitatea datelor și le protejează împotriva accesului neautorizat. Funcția Power Loss Protection (PLP) protejează datele împotriva pierderii în cazul întreruperii bruște a alimentării.

SSD-ul Micron S650DC are o durată de viață ridicată și poate fi utilizat pentru sarcini critice în afaceri, cum ar fi stocarea de date critice, baze de date și servere web. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în aplicații de virtualizare, precum și în sisteme de stocare a datelor cu performanță ridicată.

SSD-ul Micron S650DC este un dispozitiv de stocare de date de înaltă performanță, fiabil și cu o durată de viață lungă. Cu caracteristici avansate de securitate și protecție a datelor, acesta oferă o performanță superioară și fiabilitate în medii de stocare intensive, fiind astfel o alegere excelentă pentru utilizarea în medii de afaceri și servere.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
800 Gb
Viteză citire date
850 MBps
Viteză scriere date
1850 MBps
SSD Endurance DWPD
10 DWPD
Interfață de conectare
12G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Micron
Model
MTFDJAK800MBS
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr