60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Intel

Intel SSDSC2BA100G3R

La depozit


920,00 lei

Descriere succintă

Intel DC S3700 este un solid-state drive (SSD) faimos, care beneficiază de o capacitate de stocare de 100GB și utilizează tehnologia 6Gbps pentru a asigura o performanță rapidă și fiabilă. Acest SSD a fost recondiționat, ceea ce înseamnă că a fost reînnoit și verificat pentru a îndeplini standardele de calitate ale producătorului.

1111

Cu un factor de formă de 2,5 inch și interfață SATA 6Gb/s, Intel DC S3700 este compatibil cu o gamă largă de dispozitive și sisteme. Acest lucru face ca SSD-ul să fie versatil și ușor de integrat într-un mediu existent.

Performanța impresionantă a Intel DC S3700 se datorează tehnologiei avansate pe care o utilizează. Acesta oferă viteze de citire și scriere extrem de rapide, ceea ce înseamnă că accesul la date este rapid și fără întârzieri. Acest SSD asigură, de asemenea, o performanță constantă în timp, chiar și în cazul unui volum mare de date sau al unui utilizări intense.

Fiabilitatea este un alt aspect remarcabil al Intel DC S3700. Prin utilizarea unui algoritm avansat de corecție a erorilor, acest SSD protejează datele împotriva corupției și pierderii. Durabilitatea sa este întărită și prin funcții precum Power Loss Imminent (PLI), care garantează integritatea datelor chiar și în cazul unei întreruperi a alimentării.

Cu o capacitate de stocare de 100GB, Intel DC S3700 oferă suficient spațiu pentru a depozita o mare varietate de date, precum documente, imagini, fișiere multimedia sau aplicații. Capacitatea sa este ideală pentru utilizatorii care au nevoie de un spațiu de stocare suplimentar, fără a compromite performanța sau fiabilitatea.


Intel DC S3700 100GB 6Gbps 2.5" SATA SSD 6Gb/s refurbished este un SSD avansat și de încredere, care oferă performanță rapidă, fiabilitate excelentă și capacitate de stocare suficientă pentru nevoile utilizatorilor. Cu acest SSD, veți beneficia de acces rapid la datele dumneavoastră și de un mediu de stocare sigur și durabil.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
100 Gb
Viteză citire date
385 MBps
Viteză scriere date
560 MBps
SSD Endurance DWPD
10 DWPD
Interfață de conectare
6G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Intel
Model
SSDSC2BA100G3
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: Intel ssd

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr