60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Intel

Intel D3-S4510

La depozit


3.100,00 lei

Descriere succintă

Intel D3-S4510 960 GB SSD SSDSC2KB960G82.5" 6Gb/s refurbished este un solid-state drive (SSD) de înaltă performanță, conceput și fabricat de către Intel. Acest SSD beneficiază de o capacitate mare de stocare, având 960 de gigabytes, ceea ce permite utilizatorilor să stocheze o cantitate mare de date și fișiere.

1111

Aparatul este echipat cu o interfață de transfer de date de 6Gb/s, care asigură viteze mari de citire și scriere, oferind o experiență rapidă și eficientă. Această caracteristică este ideală pentru utilizatorii care necesită stocare de mare viteză pentru sarcini intensive.

Intel D3-S4510 utilizează tehnologia NAND Flash, ceea ce îi conferă un nivel ridicat de durabilitate și rezistență. SSD-ul este proiectat să reziste în medii cu vibrații și șocuri, ceea ce îl face potrivit atât pentru utilizare generală, cât și pentru medii profesionale.

O altă caracteristică importantă a acestui SSD este fiabilitatea sa. Acesta este supus unor teste riguroase pentru a se asigura că funcționează la parametri de performanță optima și pentru a preveni posibile erori sau întreruperi ale funcționării. De asemenea, unitatea este echipată cu tehnologia Intel Smart Response, care optimizează viteza de răspuns a sistemului, ceea ce îl face foarte responsiv și eficient.

Spre deosebire de alte produse similare, acest SSD este refurbished, ceea ce înseamnă că a fost recondiționat și testat pentru a se asigura că funcționează la parametri optimi. Acest lucru garantează că utilizatorii vor primi un produs de calitate, la un preț mai redus.

Intel D3-S4510 960 GB SSD SSDSC2KB960G82.5" 6Gb/s refurbished este astfel o opțiune excelentă pentru cei care caută un SSD cu capacitate mare de stocare, performanțe ridicate, rezistență și fiabilitate, la un preț mai accesibil. Fiind produs de către Intel, unul dintre cei mai reputați producători de componente și echipamente IT, acest SSD este garantat să ofere performanțe și calitate superioare.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
960 Gb
Viteză citire date
510 MBps
Viteză scriere date
560 MBps
SSD Endurance DWPD
3.4 PB
Interfață de conectare
6G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Intel
Model
SSDSC2KB960G8
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr