60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Micron

Micron 5100 MAX

La comandă


3.900,00 lei

Descriere succintă

Micron 5100 MAX 1.6TB MTFDDAK1T9TDN 6Gb/s refurbished este un produs tehnologic de înaltă performanță, care a fost reconstruit pentru a funcționa ca nou. Această unitate de stocare solid state drive (SSD) oferă o capacitate excelentă de 1.6 terabytes, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în medii intense și pentru stocarea de mari cantități de date.

1111

Acest SSD este produs de către Micron, o companie cunoscută pentru experiența sa în producția de componente electronice de înaltă calitate. Fiind un model MAX, această versiune a fost optimizată pentru performanțe extreme și rezistență sporită în cazul unui utilizări intense și solicitante.

Conexiunea sa de 6Gb/s oferă viteze de transfer de date rapide, asigurând accesul rapid la fișiere și răspuns rapid al sistemului. Acest lucru înseamnă că vei putea beneficia de un sistem de operare și de aplicații care rulează fluid și fără întreruperi.

Fiind refurbished, acest SSD a fost recondiționat pentru a funcționa la parametri optimi, astfel încât să îți ofere o experiență de utilizare fluentă și fiabilă, la un preț accesibil. Astfel, ai garanția că vei beneficia de o calitate superioară la un preț mai mic decât un produs nou.

Micron 5100 MAX 1.6TB MTFDDAK1T9TDN 6Gb/s refurbished este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își îmbunătățească performanța sistemului lor și să beneficieze de o capacitate mare de stocare. Cu acest SSD, vei putea rula aplicații complexe, să stochezi și să accesezi rapid fișiere mari și să experimentezi un nivel crescut de eficiență și performanță în utilizarea sistemului tău.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
1.6 TB
Viteză citire date
520 MBps
Viteză scriere date
540 MBps
SSD Endurance DWPD
5 DWPD
Interfață de conectare
6G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Micron
Model
MTFDDAK1T9TDN
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr