60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Micron

Micron 5200 ECO

La depozit


2.500,00 lei 2.900,00 lei

Descriere succintă

Micron 5200 ECO 960 GB MTFDDAK960TDC 6Gb/s refurbished este o unitate de stocare îmbunătățită, care oferă o capacitate generoasă de 960 GB. Acesta este un produs second-hand, care a fost recondiționat pentru a asigura o performanță optimă.

1111

Această unitate de stocare este fabricată de către Micron, un producător de renume în domeniu. Fiind optimizată pentru o utilizare economică, aceasta oferă o combinație ideală între performanță și cost.

Cu o viteză de transfer de până la 6Gb/s, acestă unitate de stocare este extrem de rapidă, permițându-vă să accesați și să transferați rapid fișiere. Indiferent dacă este vorba despre fișiere mari, precum video-uri sau imagini, sau despre volume mari de date, această unitate de stocare vă va ajuta să gestionați aceste sarcini cu ușurință.

Grație capacității sale de 960 GB, aveți suficient spațiu pentru a stoca o cantitate mare de date, inclusiv documente, fotografii, muzică și chiar jocuri sau programe complexe. Acest lucru vă permite să mențineți aceste informații importante la îndemână și să le accesați rapid ori de câte ori aveți nevoie de ele.

Un aspect important al acestei unități de stocare este faptul că a fost recondiționată. Aceasta înseamnă că a fost testată și reparată, în cazul în care era necesar, pentru a se asigura că funcționează în parametrii optimi. Deci, deși este un produs second-hand, veți beneficia de performanța și fiabilitatea unui produs nou.

În concluzie, Micron 5200 ECO 960 GB MTFDDAK960TDC 6Gb/s refurbished este o unitate de stocare recondiționată, care oferă o capacitate generoasă și o performanță excelentă. Este ideală pentru cei care caută un produs de calitate la un preț mai accesibil. Cu acesta, veți putea să vă stocați și să accesați rapid toate fișierele și datele importante.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
960 Gb
Viteză citire date
520 MBps
Viteză scriere date
540 MBps
SSD Endurance DWPD
1.75 PB
Interfață de conectare
6G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Micron
Model
MTFDDAK960TDC
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr