60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

3.2 TB Kioxia (Toshiba) KPM51VUG3T20Enterprise SAS SSD 12Gb/s

La depozit

11.400,00 lei

Descriere succintă

3.2 TB Kioxia (Toshiba) KPM51VUG3T20 Enterprise SAS SSD 12Gb/s refurbished este un dispozitiv de stocare avansat, produs de compania Kioxia (fostă Toshiba), conceput pentru uzul în mediul enterprise. SSD-ul este echipat cu o capacitate impresionantă de 3.2 TB (terabytes), oferind o cantitate mare de spațiu pentru stocarea datelor.

1111

Interfața SAS (Serial Attached SCSI) cu o viteză de transfer de 12Gb/s permite transferul rapid al datelor între SSD și sistemul gazdă. Acest lucru este extrem de benefic pentru mediile de afaceri, unde accesul rapid la date este esențial pentru performanța optimă a aplicațiilor.

SSD-ul este refurbished, ceea ce înseamnă că a fost recondiționat de producător pentru a asigura funcționarea sa la parametri optimi. Acest lucru garantează fiabilitatea și performanța dispozitivului, iar prețul este mai accesibil în comparație cu un produs nou.

Cu tehnologia avansată pe care o deține, acest SSD este ideal pentru utilizarea în centrele de date, servere și alte medii de afaceri în care cerințele de stocare sunt ridicate. Fiabilitatea este asigurată de durabilitatea sa, iar performanța este extrem de eficientă datorită vitezei ridicate de transfer și timpilor de acces redus.

3.2 TB Kioxia (Toshiba) KPM51VUG3T20 Enterprise SAS SSD 12Gb/s refurbished este alegerea perfectă pentru companiile care caută un dispozitiv de stocare puternic și sigur, capabil să gestioneze volume mari de date într-un mod eficient și fiabil.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
3.2 TB
Viteză citire date
2100 MBps
Viteză scriere date
2100 MBps
SSD Endurance DWPD
8760 TBW
Interfață de conectare
12G
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Toshiba (KIOXIA)
Model
KPM51VUG3T20
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr