60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

14 TB Toshiba MG07ACA14TEY 3.5” 7.2K SATA 6 Gb/s

La depozit

7.500,00 lei 8.400,00 lei

Descriere succintă

HDD-ul Toshiba MG07ACA14TEY 3.5” 7.2K 14TB SATA este un dispozitiv de stocare puternic și de înaltă capacitate, conceput pentru a se potrivi nevoilor în creștere ale pieței în ceea ce privește spațiul de stocare și viteza de transfer a datelor. Acest model face parte din gama de produse MG07ACA, care se bucură de o reputație solidă în rândul profesioniștilor IT și al utilizatorilor avansați.

1111

Caracteristici principale:

  1. Capacitate de stocare: Acest HDD oferă o capacitate impresionantă de 14TB, permițându-vă să stocați cantități mari de date, cum ar fi colecții extinse de fotografii și videoclipuri, baze de date voluminoase, aplicații și multe altele.

  2. Interfața SATA: Modelul Toshiba MG07ACA14TEY dispune de o interfață SATA 6 Gbps, care asigură un transfer de date rapid și stabil între dispozitivul de stocare și sistemul informatic.

  3. Viteza de rotație: Cu o viteză de rotație de 7.200 RPM (rotări pe minut), acest HDD asigură performanțe ridicate și o viteză bună de citire și scriere a datelor.

  4. Dimensiunea dispozitivului: Acest HDD are o dimensiune de 3,5 inci, ceea ce îl face potrivit pentru utilizarea în diverse sisteme, cum ar fi servere, stații de lucru și soluții de stocare în masă.

  5. Fiabilitate și durabilitate: Seria MG07ACA este cunoscută pentru fiabilitatea și durabilitatea sa, datorită construcției de calitate și a componentelor de înaltă performanță. Acest model are un MTBF (timp mediu între defecțiuni) de 2,5 milioane de ore, ceea ce înseamnă că este un produs de încredere și durabil.

  6. Managementul energiei: Toshiba MG07ACA14TEY oferă un consum eficient de energie, ajutând la reducerea costurilor energetice și la protejarea mediului înconjurător.

  7. Compatibilitate: Acest HDD este compatibil cu o gamă largă de sisteme și dispozitive, inclusiv servere, stații de lucru și soluții de stocare în masă.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
14 Tb
Viteză citire date
248 MBps
Viteză scriere date
243 MBps
Interfață de conectare
6G
Marime (Form-factor)
3.5" LFF
Specificații generale
Producător
Toshiba
Model
MG07ACA14TEY
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Nou
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr