60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

1.6 TB Kioxia (Toshiba) KCM5XVUG1T60 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1

La depozit

7.800,00 lei

Descriere succintă

Kioxia (Toshiba) KCM5XVUG1T60 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1 refurbished este un dispozitiv de stocare de mare viteză care utilizează tehnologia NVMe (Non-Volatile Memory Express) pentru a oferi performanțe remarcabile în sarcini intensive. Dispozitivul are o capacitate de stocare mare de 1TB, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea în cadrul companiilor și organizațiilor cu nevoi mari de stocare.

1111

Acesta este un produs refurbished, ceea ce înseamnă că a fost testat și recondiționat pentru a se asigura că funcționează în parametri optimi. Dispozitivul este construit în conformitate cu standardele ridicate ale industriei și oferă o performanță constantă și fiabilitate de încredere.

Interfața U.2 NVMe PCI-E 3.1 a acestui dispozitiv oferă o viteză impresionantă de transfer de date, permițând utilizatorilor să transfere și să acceseze fișiere și date cu o viteză fără precedent. De asemenea, acesta dispune de o gamă largă de funcții de protecție a datelor, inclusiv criptare, eradicare și protecție împotriva pierderii de date.

Kioxia (Toshiba) KCM5XVUG1T60 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1 refurbished este o alegere excelentă pentru utilizatorii care doresc performanță, fiabilitate și siguranță a datelor la nivel de întreprindere, la un preț accesibil.

Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
1.6 TB
Viteză citire date
3250 MBps
Viteză scriere date
2460 MBps
SSD Endurance DWPD
3 DWPD
Interfață de conectare
U.2
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Kioxia
Model
KCM5XVUG1T60
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr