60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Toshiba

1.92 TB Kioxia (Toshiba) KCM5XRUG1T92 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1

La depozit


8.900,00 lei

Descriere succintă

Kioxia KCM5XRUG1T92 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1 refurbished este o unitate de stocare de înaltă performanță, ideală pentru medii de afaceri critice. Aceasta este o unitate solid-state (SSD) cu memorandum cu acces rapid și se conectează la computer prin intermediul interfeței U.2 NVMe, care oferă viteze impresionante de citire și scriere. Kioxia KCM5XRUG1T92 are o capacitate de stocare de 1TB și este o unitate remanufacturată, astfel încât oferă aceleași performanțe de top la un preț mai convenabil.

1111

Această unitate de stocare poate fi utilizată într-o gamă largă de aplicații, de la servere și centre de date, până la stații de lucru și sisteme de gaming. Viteza sa rapidă de citire și scriere face ca Kioxia KCM5XRUG1T92 să fie ideal pentru sarcini intensive de citire / scriere, precum încărcarea rapidă a aplicațiilor sau transferul de fișiere mari. Cu o configurație PCIe Gen3 x4, acest SSD oferă o viteză de transfer de până la 3,2 GB / s pentru citire și 2,2 GB / s pentru scriere.

Această unitate SSD dispune și de tehnologia SMART, care urmărește și raportează parametrii SSD-ului pentru a anticipa eventuale defecțiuni iminente și vor permite planificarea unei mentenanțe a echipamentului atunci când este necesar. De asemenea, utilizatorii vor aprecia compatibilitatea universală a U.2 NVMe, care face ușoră instalarea pe orice sistem compatibil, fără a necesita controlori și drivere suplimentare.

Kioxia KCM5XRUG1T92 Enterprise U.2 NVME PCI-E 3.1 este o alegere excelentă pentru orice companie sau afacere care caută o soluție de stocare eficientă și fiabilă a datelor, la un preț accesibil. Perfecționat prin procesul de remanufacturare, acest SSD va fi o adiție valoroasă la infrastructura IT a oricărei afaceri în creștere.
Parametri tehnici ai unității de stocare
Capacitate hard disk
1.92 Tb
Viteză citire date
3250 MBps
Viteză scriere date
2460 MBps
SSD Endurance DWPD
1 DWPD
Interfață de conectare
U.2
Marime (Form-factor)
2.5" SFF
Specificații generale
Producător
Kioxia
Model
KCM5XRUG1T92
Destinație
Servere și stații de lucru
Stare
Utilizat
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr