60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Samsung

Samsung 8GB PC3-12800R DDR3-1333 Registered

La depozit350,00 lei

Descriere succintă

Samsung 8GB PC3-12800R este un modul de memorie RAM de înaltă performanță, proiectat pentru a îmbunătăți viteza și capacitatea de răspuns a sistemului tău. Acest modul de memorie este compatibil cu servere și stații de lucru, oferind un impuls semnificativ în performanța acestora.

1111

Cu o capacitate de stocare de 8GB, Samsung PC3-12800R asigură suficient spațiu pentru a gestiona sarcini complexe și aplicații intensive în sistemul tău. Memoria RAM de calitate superioară permite transferuri rapide de date și acces rapid la informații, ceea ce contribuie la o performanță fluidă și fără întreruperi.

Samsung PC3-12800R respectă standardele DDR3 și funcționează la o frecvență de 1600 MHz. Acest lucru asigură o transfer de date rapid și o capacitate de răspuns excelentă pentru aplicațiile tale. Indiferent dacă rulezi aplicații complexe, efectuezi procesare de date sau utilizezi mașini virtuale, această memorie RAM îți permite să gestionezi sarcinile cu ușurință.

Memoria RAM Samsung PC3-12800R este construită cu tehnologie avansată și este testată în conformitate cu standarde riguroase pentru a asigura fiabilitate și durabilitate pe termen lung. Aceasta este proiectată să funcționeze în medii de lucru exigente și să ofere stabilitate și performanță constantă.

Montarea modulului de memorie Samsung 8GB PC3-12800R este simplă și se realizează în sloturile de memorie corespunzătoare ale sistemului tău. Este important să verifici compatibilitatea cu placa de bază și specificațiile sistemului înainte de achiziție pentru a te asigura că este compatibil cu configurația ta existentă.

Alegând memoria RAM Samsung 8GB PC3-12800R, îți vei îmbunătăți semnificativ performanța sistemului și vei avea posibilitatea de a rula aplicații și sarcini mai complexe fără întreruperi. Cu viteze ridicate de transfer și capacitatea de a gestiona sarcini intensive, această memorie RAM este o alegere excelentă pentru a-ți îmbunătăți experiența de utilizare și productivitatea sistemului tău.

Memorie
Form Factor
240-pin RDIMM
Procesare de semnal
Registered
Viteza memoriei
DDR3-1333
Tip memorie
DDR3 SDRAM
Сapacitatea memoriei
8 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr