60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Samsung

Samsung 8GB PC3-12800E ECC Unbuffered

La depozit950,00 lei

Descriere succintă

Modulul de memorie Samsung 8GB PC3-12800E ECC Unbuffered este un component crucial pentru serverele și stațiile de lucru care necesită o performanță optimă și fiabilitate. Acesta dispune de 8GB de capacitate, permițând sistemelor să gestioneze mai eficient sarcini de lucru mai mari și mai complexe.

1111

Modulul operează la o frecvență de 1600 MHz (PC3-12800), asigurând o performanță rapidă și eficientă pentru operațiunile de procesare a datelor. De asemenea, acest modul utilizează tehnologia ECC (Error Correction Code), care identifică și corectează erorile de date, asigurând astfel o fiabilitate superioară a datelor și o mai bună stabilitate a sistemului.

Fiind un modul Unbuffered, Samsung 8GB PC3-12800E ECC Unbuffered este ideal pentru servere și stații de lucru unde timpul de răspuns rapid și performanța directă sunt esențiale. Aceste module Unbuffered tind să aibă timp de latență mai scurt în comparație cu modulele de memorie Registered, ceea ce le face mai potrivite pentru anumite aplicații și sisteme.

Samsung este renumit pentru producerea de module de memorie de înaltă calitate și fiabilitate, iar acest modul de memorie nu face excepție. Acesta a fost testat în mod riguros pentru a asigura performanța și fiabilitatea, făcându-l o alegere excelentă pentru orice sistem care necesită o memorie fiabilă și de înaltă performanță.

Memorie
Form Factor
240-pin UDIMM
Procesare de semnal
Unbuffered
Viteza memoriei
DDR3-1333
Tip memorie
DDR3 SDRAM
Сapacitatea memoriei
8 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr