60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP 16GB 2Rx4 PC4-2133P-R DDR4 Registered Server

La depozit1.200,00 lei

Descriere succintă

HP 16GB 2Rx4 PC4-2133P-R DDR4 Registered Server refurbished este o memorie RAM de înaltă performanță și fiabilitate pentru servere. Aceasta are o capacitate de stocare de 16GB și un format 2Rx4, ceea ce înseamnă că dispune de 2 module cu 4 canale de date fiecare, oferind o performanță ridicată și o eficiență energetică crescută. Memoria este compatibilă cu tehnologia DDR4 și funcționează la o frecvență de 2133MHz, astfel încât să poată fi utilizată pentru a suplimenta performanța serverelor cu funcții de stocare și procesare intense.

1111
Această memorie HP DDR4 Registered Server refurbished este, de asemenea, echipată cu tehnologie ECC (Error Correction Code) pentru a identifica și corecta erorile în timpul funcționării. Acest lucru asigură fiabilitatea și siguranța datelor stocate pe serverul respectiv, oferind o performanță și stabilitate maximă pentru operațiuni de afaceri vitale. În plus, acest model este refurbished, ceea ce înseamnă că a fost restaurat la starea sa originală de către profesioniști și verificat pentru performanță și fiabilitate, astfel încât utilizatorii să poată avea încredere într-un produs de calitate la un preț accesibil.

 HP 16GB 2Rx4 PC4-2133P-R DDR4 Registered Server refurbished oferă o performanță ridicată și o fiabilitate maximă pentru serverele care necesită o memorie RAM suplimentară sau înlocuirea modulelor existente. Modulul de memorie este compatibil cu tehnologia DDR4 și oferă tehnologie ECC, asigurând o perfromanța sigură și stabilitate la întreaga sa capacitate.
Memorie
Form Factor
288-pin LRDIMM
Procesare de semnal
Registered
Tip memorie
DDR4 SDRAM
Сapacitatea memoriei
16 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr