60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Hynix

Hynix 32GB DDR4-2933Y-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM

La depozit2.700,00 lei

8sau mai mult2.600,00 lei
16sau mai mult2.400,00 lei

Descriere succintă

Hynix 32GB DDR4-2933Y-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM refurbished este un modul de memorie de înaltă performanță creat pentru a spori performanța și stabilitatea sistemului tău. Este o piesă de memorie de calitate superioară, fiind recondiționată pentru a asigura funcționalitatea optimă.

1111

Această memorie este ideală pentru utilizatorii avansați și profesioniști din domeniul IT care au nevoie de o memorie rapidă și fiabilă. Cu o capacitate de 32GB, acest modul este capabil să ofere o cantitate mare de memorie pentru sarcini complexe și cerințe ridicate de stocare a datelor.

Modulul este compatibil cu tehnologia DDR4 și are o viteză impresionantă de 2933MHz, ceea ce înseamnă că poate rula programe și aplicații intensive fără întârzieri sau întreruperi. ECC (Error-Correcting Code) și REG (Registered) sunt caracteristici suplimentare ale acestei memorii, care contribuie la detectarea și corectarea erorilor de date, și la o gestionare mai eficientă a fluxului de date.

Este important de menționat că acesta este un produs refurbished, ceea ce înseamnă că a fost verificat și recondiționat pentru a asigura înlăturarea defectelor și a funcționării corecte. Acest fapt nu afectează calitatea și performanța modulului, acesta fiind la fel de eficient ca unul nou.

Hynix 32GB DDR4-2933Y-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM refurbished este o alegere excelentă pentru cei care caută o memorie de încredere și puternică pentru sistemul lor. Indiferent dacă ești un gamer pasionat, un profesionist din domeniul IT sau un utilizator obișnuit, acest modul de memorie va îndeplini cu siguranță așteptările tale în ceea ce privește performanța și stabilitatea sistemului tău.

Memorie
Form Factor
288-pin LRDIMM
Procesare de semnal
Registered
Tip memorie
DDR4 SDRAM
Сapacitatea memoriei
32 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr