60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HPE Hynix 32GB DDR4-2666V-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM

La depozit


2.500,00 lei

16sau mai mult2.300,00 lei

Descriere succintă

HPE Hynix 32GB DDR4-2666V-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM refurbished este o variantă de memorie RAM de înaltă performanță, produsă de HPE în colaborare cu Hynix.

1111

Aceasta este o memorie de tip DIMM, ceea ce înseamnă că este concepută să fie utilizată în sistemele de calcul modern, fiind compatibilă cu majoritatea plăcilor de bază existente pe piață.Memoria are o capacitate impresionantă de 32GB, ceea ce o face ideală pentru sarcini complexe și cerințe de stocare mari.

Fiind de tip DDR4, aceasta beneficiază de o viteza mare de transfer a datelor, de până la 2666 de megatransferori pe secundă (MT/s). Astfel, sistemul de calcul poate procesa rapid și eficient informațiile, asigurând un timp de răspuns scăzut și o performanță optimă.Un alt beneficiu major al acestui tip de memorie este caracteristica ECC (Error Correcting Code), care permite detectarea și corectarea erorilor de date. Acest lucru asigură integritatea și fiabilitatea informațiilor stocate în memoria RAM și previne eventualele erori sau coruperi ale acestora.Produsul este refurbished, ceea ce înseamnă că a fost recondiționat și testat pentru a se asigura că funcționează la capacitate maximă și că nu prezintă defecte. Aceasta este o opțiune ideală pentru cei care caută o alternativă mai accesibilă la achiziționarea unui produs nou, fără a sacrifica calitatea și performanța.

HPE Hynix 32GB DDR4-2666V-RB2 2Rx4 ECC REG DIMM refurbished oferă compatibilitate, performanță fiabilitate și capacitate mare de stocare, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să își upgradeze sistemul de calcul și să obțină o experiență fluidă și rapidă în utilizarea acestuia.

Memorie
Form Factor
288-pin LRDIMM
Procesare de semnal
Registered
Tip memorie
DDR4 SDRAM
Сapacitatea memoriei
32 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr