60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Samsung

64GB 4DRx4 DDR4 HMAA8GL7MMR4N-UH

La depozit4.800,00 lei

Descriere succintă

64GB 4DRx4 DDR4 HMAA8GL7MMR4N-UH refurbished este o memorie RAM de înaltă performanță, ideală pentru utilizarea în sistemele de calcul exigente. Este o versiune refurbished, ceea ce înseamnă că a trecut printr-un proces de testare pentru a asigura funcționarea optimă.

1111
Această memorie are o capacitate impresionantă de 64GB, ceea ce înseamnă că poate gestiona cu ușurință sarcini complexe și aplicații care necesită multă memorie. Este formată din module DDR4, care oferă o viteză de transfer de date rapidă și o latență scăzută, permițând sistemului să ruleze fără probleme și să se descurce eficient cu multitasking-ul.

Această memorie folosește tehnologia 4DRx4, ceea ce înseamnă că fiecare celulă de memorie poate stoca patru biți de date (în loc de doi biți, cum este în cazul tehnologiei clasice 2DRx8). Acest lucru crește capacitatea de stocare și performanța generală a memoriei.

Memoria DDR4 HMAA8GL7MMR4N-UH refurbished este concepută pentru a fi utilizată în servere și stații de lucru profesionale, unde cerințele de performanță sunt foarte ridicate. Este compatibilă cu majoritatea plăcilor de bază și oferă suport pentru câteva funcții avansate, cum ar fi ECC (Error-Correcting Code), care ajută la prevenirea și corectarea erorilor de memorie.

Memoria RAM este refurbished, ceea ce înseamnă că a trecut prin procesul de recondiționare și testare pentru a asigura funcționarea corectă și pentru a-i reda aceleași caracteristici ca și în cazul unui produs nou. Aceasta face ca memoria să fie o opțiune mai accesibilă din punct de vedere financiar, fără a compromite calitatea și performanța.

64GB 4DRx4 DDR4 HMAA8GL7MMR4N-UH refurbished este o alegere excelentă pentru toți cei care au nevoie de o memorie RAM de înaltă capacitate și performanță pentru sistemele lor de calcul. Cu tehnologia DDR4 și capacitatea mare de stocare, această memorie poate face față fără probleme sarcinilor complexe și poate oferi o experiență rapidă și fluentă utilizatorilor săi.
Memorie
Form Factor
288-pin LRDIMM
Procesare de semnal
Registered
Tip memorie
DDR4 SDRAM
Сapacitatea memoriei
64 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr