60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP 32GB Quad RankPC4-2133P-L CAS-15 Load Reduced Memory

La depozit2.400,00 lei

Descriere succintă

HP 32GB Quad Rank PC4-2133P-L CAS-15 Load Reduced Memory este o memorie RAM de înaltă performanță, dezvoltată pentru a îmbunătăți performanța serverelor și a centrelor de date. Această memorie RAM are o capacitate de 32 GB și este concepută într-un format de tip Load Reduced, ceea ce permite mai multor module RAM să fie utilizate în același timp, îmbunătățind performanța generală a sistemului.

1111

Acest tip de memorie RAM HP are o latență redusă de 15 CL, ceea ce asigură o performanță excelentă și o mai mare eficiență a sistemului. De asemenea, aceasta oferă o viteză de transfer de date de 2133 MHz, care poate fi îmbunătățită prin overclocking.

Memoria RAM HP 32GB Quad Rank PC4-2133P-L CAS-15 Load Reduced este ideală pentru utilizarea în servere de înaltă performanță și centre de date care necesită o memorie rapidă și fiabilă pentru a susține aplicațiile și sarcinile intensive de procesare a datelor. Această memorie RAM este compatibilă cu o gamă largă de servere HP și poate fi utilizată în cadrul unui sistem existent sau într-o configurație nouă.

În concluzie, HP 32GB Quad Rank PC4-2133P-L CAS-15 Load Reduced Memory este o memorie RAM de înaltă performanță, concepută pentru a îmbunătăți performanța serverelor și a centrelor de date. Aceasta oferă o capacitate mare de stocare, o latență redusă și o viteză de transfer rapidă, fiind o alegere excelentă pentru companiile care necesită o memorie RAM rapidă și fiabilă pentru a susține sarcinile intensive de procesare a datelor.

Memorie
Form Factor
288-pin LRDIMM
Procesare de semnal
Registered
Tip memorie
DDR4 SDRAM
Сapacitatea memoriei
32 GB
Aplicație
Servere și stații de lucru
Specificații generale
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr