60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Familia de procesoare Intel Xeon E3 v3

Familia de procesoare Xeon E3-1200 v3 este o serie de procesoare server și workstation produse de Intel. Aceste procesoare sunt construite pe arhitectura Haswell și au capacitatea de a gestiona până la patru nuclee de procesare și opt thread-uri prin tehnologia Hyper-Threading.

Aceste procesoare sunt ideale pentru aplicațiile cu cerințe ridicate de procesare, cum ar fi analizele de date, virtualizarea serverelor, design CAD și renderizare de grafică.

Familia de procesoare Xeon E3-1200 v3 oferă suport pentru tehnologii avansate, cum ar fi Intel Turbo Boost, Intel Virtualization Technology și Intel vPro Technology, precum și facilități de siguranță puternice, cum ar fi Intel Trusted Execution Technology și Intel Data Protection Technology.

Aceste procesoare sunt disponibile într-o gamă variată de modele, care diferă în funcție de frecvența de ceas, de configurarea nucleelor și de caracteristicile de performanță. Pentru a asigura compatibilitatea maximă cu aplicațiile de afaceri, familia de procesoare Xeon E3-1200 v3 suportă și un număr mare de caracteristici RAID și de backup.
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr