60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Kitul de șine glisante pentru Dell PowerEdge R620 R630

La depozit


2.000,00 lei

Descriere succintă

Kitul de șine glisante pentru Dell PowerEdge R620 R630 refurbished este un set de accesorii conceput special pentru a oferi o soluție de montare flexibilă și durabilă pentru serverele Dell PowerEdge R620 R630. Acest kit este compatibil cu ambele modele de servere, astfel încât veți putea utiliza aceste șine cu oricare dintre ele.

1111
Este important de menționat faptul că acest kit este refurbished, ceea ce înseamnă că toate componente au fost verificate și testate pentru a se asigura că funcționează la nivelul așteptărilor. Acest lucru nu numai că reduce costul, dar și asigură un nivel de calitate și fiabilitate pe care îl puteți încredința cu ușurință.

Kitul de șine glisante pentru Dell PowerEdge R620 R630 refurbished este ușor de instalat și oferă opțiuni de montare pentru atât montarea în rack, cât și pentru montarea pe perete. De asemenea, kitul vine echipat cu mecanisme de blocare sigure și stabile, care să prevină vibrarea și mișcarea necontolată a serverului în timpul transportului sau în timpul utilizării.

În plus, kitul de șine glisante pentru Dell PowerEdge R620 R630 refurbished vine cu toate componentele necesare pentru instalare, inclusiv suruburile, piulițele și plăcile de montaj. Acest lucru facilitează instalare și reduce timpul necesar pentru montare, permițându-vă să vă concentrați pe alte aspecte ale implementării serverului dvs.

În concluzie, kitul de șine glisante pentru Dell PowerEdge R620 R630 refurbished este o soluție de montare fiabilă și accesibilă pentru serverele Dell PowerEdge. Dacă sunteți în căutarea unei modalități convenabile de a monta serverele dvs. într-un rack sau pe perete, acest kit poate fi exact ceea ce căutați.
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
Dell PowerEdge R420, R430, R620, R630
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr