60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Smart Array P420i (integrat) 1GB FBWC

La depozit


1.800,00 lei

Descriere succintă

HP Smart Array P420i (integrat) 1GB FBWC refurbished este o placă controler RAID de înaltă performanță, proiectată pentru a oferi o soluție fiabilă și robustă pentru gestionarea datelor în mediile de afaceri. Este conceput pentru a funcționa cu serverele HP ProLiant Generation 8 (Gen8) și are capacități îmbunătățite pentru a satisface nevoile de stocare ale unor aplicații complexe și critice.

1111

Placa controler RAID vine cu o memorie cache de 1 GB Flash Backed Write Cache (FBWC), care ajută la îmbunătățirea performanței generale a sistemului, prin bufferizarea datelor înainte de a fi trimise spre stocare. Acest lucru ajută la minimizarea pierderii datelor în cazul unei întreruperi a energiei electrice, și îmbunătățește, de asemenea, timpul de acces și latenta.HP Smart Array P420i integrează și tehnologia HP SmartCache, care optimizează performanța stocării prin utilizarea cache-ului SSD pentru a accelera viteza de citire a datelor. Această funcție îmbunătățește în mod semnificativ performanța în cazul aplicațiilor care efectuează citiri frecvente, cum ar fi bazele de date și soluțiile de virtualizare.

Placa HP Smart Array P420i suportă până la 227 de discuri SAS/SATA, oferind mai multe opțiuni pentru stocarea datelor în medii de afaceri. De asemenea, suportă diferite nivele RAID, cum ar fi RAID 0, 1, 10, 5, 50 și 6 pentru a oferi flexibilitate în gestionarea datelor și protecția acestora împotriva pierderii.În concluzie, HP Smart Array P420i (integrat) 1GB FBWC refurbished este o placă controler RAID puternică și fiabilă, concepută pentru a satisface nevoile de stocare ale mediilor de afaceri de tipul celor cu aplicații critice și complexe.

Cu funcționalități avansate cum ar fi SmartCache și suport pentru diferite nivele RAID, această placă controler RAID este un instrument valoros pentru creșterea performanței, accelerarea vitezei de acces și protejarea datelor în mediile de afaceri.

Controler RAID
Chipset contror SAS
PMC-Sierra
Mărimea cache-ului
1GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
6 Gb/s
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
HP DL320 G8, HP DL360 G8, HP DL380 G8, HP DL560 G8, HP ML350 G8
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr