60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Smart Array P440ar (integrat) 2GB

La depozit


2.200,00 lei

Descriere succintă

HP Smart Array P440ar este o placă de control a stocării de date refurbished, integrată în servere și oferită cu un spațiu de stocare de 2GB. Este proiectată pentru a furniza performanță optimă și securitate în sistemele Enterprise, oferind opțiuni avansate de protecție a datelor și o mare flexibilitate în gestionarea dispozitivelor de stocare.

1111

Această placă RAID suportă tehnologia SAS (Serial Attached SCSI) și SATA (Serial AT Attachment), permițând administrarea unui număr mare de dispozitive de stocare. Dispune de o serie de funcționalități avansate, cum ar fi nivelul de protecție împotriva defecțiunilor de disc, remediază automat erori de disc și oferă suport pentru mai multe tipuri de dispozitive de stocare.

Placa HP Smart Array P440ar este capabilă să gestioneze sarcini multiple de stocare, cu o capacitate de procesare accelerată prin utilizarea tehnologiei Flash-Backed Write Cache.

Tehnologia de repliere la cald (hot plugging) permite schimbarea dispozitivelor fără oprirea sistemului, iar suportul pentru Virtualizarea Directă a I/O-ului (VDI) permite gestionarea mai eficientă a mașinilor virtuale și a dispozitivelor de stocare.Această placă de stocare este compatibilă cu o gamă largă de sisteme server HP, inclusiv seria ProLiant Gen9 și Gen8, și este oferită cu o garanție de 1 an. Prin instalarea acestei plăci de control a stocării, serverele HP vor obține o performanță și un grad de protecție ridicat pe parcursul utilizării lor.

Controler RAID
Chipset contror SAS
PMC-Sierra
Mărimea cache-ului
2GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
12 Gb/s
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
HP DL120 G9, HP DL360 G9, HP DL380 G9, HP DL560 G9, HP ML350 G9
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr