60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Smart Array P840ar (integrat) 2GB

La depozit


3.200,00 lei

Descriere succintă

HP Smart Array P840ar este o placă integrată de stocare de înaltă performanță, care a fost refăcută și actualizată pentru a oferi performanțe superioare atunci când este folosită în medii de stocare de date intensive. Această placă de stocare dispune de 2GB de memorie cache, ceea ce o face ideală pentru a dezvolta și gestiona mediile de stocare corporative de dimensiuni medii și mari.

1111

HP Smart Array P840ar oferă o configurație flexibilă, pentru a gestiona nevoile individualizate ale utilizatorului, iar aceasta este compatibilă cu diverse sisteme de operare. Placa are o interfață performantă și încorporată pentru managementul RAID, oferind utilizatorului posibilitatea de a configura depozite virtualizate și a efectua operațiuni de recuperare rapidă a datelor.

Cu o memorie cache de 2GB, acest sistem poate oferi viteze de procesare și recuperare a datelor mai rapide, ceea ce îl face ideal pentru aplicații de stocare de date critice.

Placa HP Smart Array P840ar poate fi instalată cu ușurință și, odată configurată, poate fi gestionată cu ajutorul unei interfețe intuitive și ușor de utilizat. În general, acest sistem este un produs excelent pentru mediile de stocare de date vitale odată ce se efectuează o instalare corespunzătoare, și poate asigura un nivel ridicat de securitate și eficiență.

Controler RAID
Chipset contror SAS
AROC
Mărimea cache-ului
2GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
12 Gb/s
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
HP DL360 G9, HP DL380 G9, HP DL560 G9
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr