60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Smart Array P440 4GB

La depozit


2.200,00 lei

Descriere succintă

HP Smart Array P440 4GB este un controler de matrice inteligent dezvoltat de Hewlett Packard Enterprise (HPE) pentru a gestiona și controla dispozitivele de stocare în cadrul infrastructurilor de servere. Acest controler oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru stocarea și protejarea datelor în mediile de afaceri și corporative.

1111

Controlerul HP Smart Array P440 dispune de 4GB de memorie cache, ceea ce îmbunătățește semnificativ performanța sistemului. Memoria cache ajută la accelerarea accesului la datele frecvent utilizate, ceea ce se traduce prin timpi de răspuns mai rapizi și o experiență generală a utilizatorului îmbunătățită.

Acest controler este echipat cu interfața PCI Express 3.0 x8, care oferă o conexiune rapidă și fiabilă între controler și server. Această interfață permite o transmitere rapidă a datelor între controler și dispozitivele de stocare, asigurând o performanță optimă și o latență redusă.

Smart Array P440 suportă o varietate de moduri RAID, inclusiv RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10 și RAID 50. Aceasta permite configurarea flexibilă a arhitecturii de stocare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei aplicații și mediului de lucru.

Controlerul oferă, de asemenea, funcții avansate de gestionare și monitorizare a stocării. Acestea includ hot-plug (conectare la cald) pentru înlocuirea ușoară a dispozitivelor de stocare, monitorizarea stării discurilor și alerte în cazul unor evenimente critice sau erori. Utilizatorii pot utiliza software-ul HPE Smart Storage Administrator pentru a configura și gestiona controlerul și dispozitivele de stocare asociate într-un mod convenabil și intuitiv.

În concluzie, HP Smart Array P440 4GB este un controler de matrice inteligent puternic și fiabil, conceput pentru a gestiona și proteja datele în medii de afaceri critice. Cu funcții avansate și performanță superioară, acest controler oferă o soluție scalabilă și eficientă pentru gestionarea stocării în infrastructurile de server.

Controler RAID
Chipset contror SAS
PMC-Sierra
Mărimea cache-ului
2GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
12 Gb/s
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
HP DL120 G9, HP DL360 G9, HP DL380 G9, HP DL560 G9, HP ML350 G9
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr