60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Adaptor H310 (0, 1, 5, 10, 50 suport non-RAID)

La depozit


999,00 lei

Descriere succintă

Dell PERC H310 (PowerEdge RAID Controller) este un controler RAID (Redundant Array of Independent Disks) de înaltă performanță, dezvoltat de către Dell Inc. pentru serverele PowerEdge. Acesta este conceput pentru a ajuta la configurarea și gestionarea discurilor într-un sistem RAID, oferind astfel o mai mare siguranță și o performanță mai bună a sistemului.

1111
PERC H310 poate fi utilizat pentru configurarea și gestionarea variilor tipuri de discuri, inclusiv SAS (Serial Attached SCSI) și SATA (Serial Advanced Technology Attachment). Acesta poate fi configurat într-o varietate de moduri RAID, inclusiv RAID 0,1,5,6 și 10. Acesta oferă o performanță ridicată și o scalabilitate excelentă pentru serverele PowerEdge.

Controlerul vine cu suport pentru tehnologia de stocare cu memorie tampon în flash (BBU), care ajută la protejarea și salvarea datelor în cazul unui eșec de alimentare sau a unei probleme cu sistemul. De asemenea, poate fi configurat să funcționeze în mod JBOD (Just a Bunch of Disks), ceea ce oferă utilizatorului o flexibilitate sporită în gestionarea discurilor.

În concluzie, Dell PERC H200 (PowerEdge RAID Controller) este un controler RAID de înaltă performanță și siguranță, compatibil cu discuri SAS și SATA, destinat serverelor PowerEdge. Acesta oferă o mai mare flexibilitate și scalabilitate și asigură o stocare sigură și performanță bună a sistemului.
Controler RAID
Chipset contror SAS
LSI 2008
Mărimea cache-ului
Fără memorie
RAID caracteristici
1, 5, 10, 50 suport non-RAID
Ratele de transfer de date
6 Gbit/s SAS
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr