60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Adaptor Perc H710 (0, 1, 5, 6, 10, 50, 60) 512 MB Cache

La depozit


1.499,00 lei

Descriere succintă

Adaptorul Dell PERC H710 refurbished este un controler RAID pentru servere Dell, proiectat pentru a oferi o soluție fiabilă și performantă de stocare și protecție a datelor.

1111

Cu o arhitectură avansată și funcții puternice, adaptorul Dell PERC H710 refurbished permite configurarea și gestionarea eficientă a sistemelor RAID, asigurând protecție și performanță superioare pentru datele critice.

Adaptorul PERC H710 refurbished dispune de o memorie cache de până la 1GB, permițând accelerarea accesului la date și îmbunătățirea timpilor de răspuns. Memoria cache asigură o gestionare eficientă a datelor și reduce dependența de accesul la discuri rigide, ceea ce duce la o performanță mai bună și la o experiență generală îmbunătățită pentru utilizatori.

Acest adaptor suportă o gamă variată de niveluri RAID, inclusiv RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6 și RAID 10, oferind flexibilitate în configurarea și protecția datelor. Aceasta permite utilizatorilor să aleagă nivelul potrivit de redundanță și performanță în funcție de nevoile lor specifice.

Adaptorul Dell PERC H710 refurbished integrează tehnologia avansată de gestionare a stocării și monitorizare a fiabilității. Aceasta include funcții precum hot-plug (conectare la cald) pentru înlocuirea ușoară a discurilor, monitorizarea stării discurilor și alerte pentru evenimente critice sau erori.

Prin intermediul software-ului Dell OpenManage, utilizatorii pot configura și gestiona ușor adaptorul PERC H710 refurbished, având acces la informații detaliate despre starea sistemului de stocare și la opțiuni avansate de administrare și monitorizare.

În concluzie, adaptorul Dell PERC H710 refurbished oferă o soluție fiabilă și ef

Controler RAID
Chipset contror SAS
LSI 2008
Mărimea cache-ului
512 MB Cache
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50
Ratele de transfer de date
6 Gbit/s SAS
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr