60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

iDrac Enterprise

La depozit


600,00 lei

Descriere succintă

iDRAC6 Enterprise este o soluție hardware și software pentru administrarea și monitorizarea serverelor Dell PowerEdge. Aceasta este o placă de bază integrată pe servere Dell PowerEdge care oferă funcționalități avansate de management de la distanță și securitate.

1111

iDRAC6 Enterprise vine cu multiple caracteristici, cum ar fi:

- Acces la server de la distanță: iDRAC6 Enterprise oferă administrare de la distanță pentru accesul și administrarea serverului. Acest lucru permite administratorilor să se conecteze la server din orice locație și să gestioneze serverul la distanță chiar și fără să fie fizic conectat la serverul fizic.
- Control de la distanță a energiei: iDRAC6 Enterprise permite administratorilor să controleze și să monitorizeze energia serverului din distanță. Acest lucru oferă o putere imensă administratorilor în cazul în care sunt necesare restartări și actualizări la distanță a serverelor.
- Monitorizarea hardware-ului: iDRAC6 Enterprise monitorizează hardware-ul serverului pentru a asigura o eficiență maximă și pentru a detecta erori hardware. Administratorii pot avea o imagine de ansamblu asupra funcționării hardware-ului și pot lua decizii în consecință.
- Securitate îmbunătățită: iDRAC6 Enterprise oferă securitate îmbunătățită prin setări avansate de securitate a rețelelor și a accesului utilizatorului. Aceasta include autentificare bidirecționată și criptare a datelor care trec prin rețea.
- Diagnosticare și raportare: iDRAC6 Enterprise efectuează teste automate pentru a detecta orice erori și probleme software și hardware care pot apărea. Administratorii pot obține rapoarte detaliate și pot lua decizii în consecință.

În concluzie, iDRAC6 Enterprise este o soluție puternică și esențială pentru administrarea și monitorizarea serverelor Dell PowerEdge, prin intermediul administrației de la distanță, monitorizarea hardware-ului, securitate îmbunătățită și diagnoza și raportarea problemelor.
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: idrac

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr