60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Intel

Intel Ethernet Server Adapter I350-T2 PCI Expressx4

La depozit


1.300,00 lei

Descriere succintă

Adaptorul Intel Ethernet Server I350-T2 PCI Expressx4 refurbished este un dispozitiv de rețea de înaltă performanță, care facilitează o conexiune rapidă și stabilă între server și rețea. Acest adaptor reprezintă o soluție ideală pentru companiile care doresc să își îmbunătățească infrastructura de rețea.

1111

Adaptorul este echipat cu tehnologia Intel Virtualization Technology for Connectivity (VT-c), care permite o mai bună performanță a mașinilor virtuale și o scalabilitate îmbunătățită. De asemenea, este compatibil cu diverse sisteme de operare, inclusiv Windows, Linux și VMware.

Cu două porturi Ethernet Gigabit, acest adaptor oferă o viteză mare de transfer a datelor, într-un mod eficient. Acest lucru facilitează transmiterea rapidă a informațiilor între server și alte dispozitive din rețea, precum switch-uri, routere sau alte servere.

Adaptorul Intel Ethernet Server I350-T2 PCI Expressx4 refurbished este regândit și restaurat pentru a oferi o funcționalitate excepțională la un preț mai accesibil. Acesta este testat în prealabil pentru a se asigura că funcționează în parametrii specificați, ceea ce garantează o performanță fiabilă și o durată de viață lungă.

Cu un design compact și compatibilitate plug-and-play, adaptorul este ușor de instalat și utilizat. De asemenea, este echipat cu multiple caracteristici de securitate, cum ar fi Advanced Encryption Standard-New Instructions (AES-NI), care asigură protecția datelor și confidențialitatea informațiilor transmise.

În concluzie, adaptorul Intel Ethernet Server I350-T2 PCI Expressx4 refurbished este o soluție ideală pentru companiile care doresc să își îmbunătățească conexiunea de rețea. Cu o performanță rapidă și stabilă, acest adaptor oferă o valoare excelentă pentru banii investiți și contribuie la creșterea eficienței și productivității rețelei.
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr