60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Intel

Intel X520-DA2 PCI-E Dual Port 10G SFP+ Adapter

La depozit2.400,00 lei

Descriere succintă

Intel X520-DA2 este un adaptor de rețea dual-port, care oferă o soluție robustă și fiabilă pentru conexiunile de rețea de mare viteză. Acesta este proiectat pentru a se integra perfect în majoritatea serverelor și workstation-urilor datorită compatibilității sale cu interfața PCI-Express.

1111

Caracteristici cheie:

  1. Tehnologie Dual-Port: Intel X520-DA2 vine cu două porturi SFP+ care pot fi utilizate simultan sau independent, oferind o flexibilitate crescută în configurarea conexiunilor de rețea.

  2. Viteză mare de transfer: Fiecare port suportă viteze de transfer de până la 10 Gbps, asigurând o performanță excelentă pentru aplicațiile care necesită o lățime de bandă mare.

  3. Standard SFP+: Adaptorul utilizează standardul SFP+ (Small Form-factor Pluggable), care permite conectivitatea cu o gamă largă de echipamente de rețea. Acesta suportă modulele optice SFP+ și cablurile direct-atașabile (DAC), oferind astfel posibilitatea de a alege cel mai adecvat tip de conexiune în funcție de nevoile specifice.

  4. Tehnologie Intel PROSet: Intel X520-DA2 beneficiază de setul de caracteristici și utilitare Intel PROSet, care oferă o serie de funcții avansate, inclusiv încărcare de echilibrare, offload TCP/IP și gestionare îmbunătățită a energiei.

  5. Virtualizare: Adaptorul suportă tehnologiile de virtualizare avansate ale Intel, inclusiv VT-c (Virtualization Technology for Connectivity), care îmbunătățește performanța și scalabilitatea în mediile virtualizate.

Intel X520-DA2 este o soluție de rețea de înaltă performanță, care oferă fiabilitate, flexibilitate și viteză. Acesta este ideal pentru mediile de server de mare densitate și pentru aplicațiile care necesită o lățime de bandă mare, cum ar fi streaming-ul video de înaltă definiție, stocarea datelor de mare viteză și clusterizarea serverelor.

Modul de rețea
Form factor
PCIe
Interfață cartelă
PCI Express x4
Număr total de porturi
2
Viteza de transfer a datelor
Două porturi 10GbE. fiecare la 20 Gbps full duplex
Tipul de mediu suportat
SFP+
Tehnologia de rețea
10/100/1000/10000 Base-T
Model și număr de porturi
10Gb Dual Port X520-DA2
Specificații generale
Compatibil cu modelele de servere
Toate serverele
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr