60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Profilele de Lucru pentru generația 10 de servere HPE

Profilele de Lucru reprezintă una dintre caracteristicile HPE Intelligent System Tuning (IST) și vă permit să ajustați resursele în serverul HPE ProLiant selectând un profil de lucru preconfigurat. Serverul va configura automat setările BIOS pentru a se potrivi cu profilul de lucru selectat.

Profilele de Lucru Furnizate de Sistem

  • General Power Efficient Compute: Acest profil este profilul implicit pentru majoritatea serverelor ProLiant și modulelor de calcul HPE Synergy.
  • General Peak Frequency Compute: Acest profil este destinat sarcinilor de lucru care beneficiază în general de procesoare sau memorii care trebuie să atingă frecvența maximă posibilă pentru oricare nucleu individual, oricând.
  • General Throughput Compute: Acest profil este destinat să fie utilizat pentru sarcini de lucru în care este necesară o capacitate maximă de transmitere a sarcinii de lucru.
  • Virtualization - Power Efficient: Acest profil este destinat să fie utilizat în medii de virtualizare.
  • Virtualization - Max Performance: Acest profil este destinat să fie utilizat în medii de virtualizare.

Profilele implicite pentru servere: Profilele de Lucru oferă suport pentru diverse cerințe de energie și performanță. Pentru majoritatea serverelor HPE ProLiant Gen10 și modulelor de calcul HPE Synergy, profilul de lucru este setat implicit la General Power Efficient Compute. Acest profil oferă setări de performanță și energie comune, potrivite pentru majoritatea sarcinilor de lucru ale aplicațiilor. Pentru serverele ProLiant XL dintr-un sistem HPE Apollo, profilul de lucru este setat implicit la High Performance Compute.

Selectarea unui profil de lucru diferit de profilul personalizat afectează alte opțiuni de setări. De exemplu, selectarea profilului General Peak Frequency Compute setează automat modul Regulator de Putere la Static High Performance. Această setare nu poate fi schimbată și este dezactivată.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr