60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Dell Poweredge R330 8x SFF

La depozit


10.800,00 lei

Descriere succintă

Dell PowerEdge R330 refurbished este un server de înaltă performanță ce oferă capacități puternice și fiabilitate pentru munca în mediul de afaceri. Acesta este un model refurbished, ceea ce înseamnă că a fost reînnoit și verificat pentru a se asigura că funcționează în parametri optimi.

1111

Acest server este echipat cu un procesor puternic, în funcție de opțiunea aleasă, cum ar fi un procesor Intel Xeon E3-1200 v5 cu patru nuclee. Acesta oferă o viteză de procesare excelentă și capacitate de multitasking, ceea ce permite abordarea cu ușurință a sarcinilor complexe și a cerințelor de afaceri.

R330 vine cu o memorie generoasă, de până la 64 GB, ceea ce facilitează rularea fluidă a aplicațiilor intensive de date și a bazelor de date mari. De asemenea, este prevăzut cu un sistem de stocare fiabil și rapid, având opțiuni de configurare cu mai multe unități de stocare HDD sau SSD, pentru a satisface nevoile specifice ale afacerii dvs.

Cu privire la conectivitate, acest server oferă opțiuni flexibile, inclusiv porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea la rețea și porturi USB pentru periferice sau dispozitive de stocare externe. De asemenea, dispune de sloturi PCIe pentru a permite extinderea capacităților serverului prin adăugarea de componente suplimentare.

Designul compact și sistemul de răcire avansat asigură un funționare fără probleme și o temperatură optimă în interiorul serverului. Acesta vine cu o interfață ușor de utilizat și cu instrumente de administrare a serverului care facilitează managementul și monitorizarea acestuia.

Pe scurt, Dell PowerEdge R330 refurbished este o alegere excelentă pentru companiile care au nevoie de un server performant și fiabil pentru a-și susține nevoile de afaceri. Cu specificațiile puternice și tehnologiile avansate integrate, acest server va contribui la îmbunătățirea productivității și eficienței în mediul de lucru.
Procesor
Model procesor
Xeon® E3-1230 v5
Numărul de nuclee ale procesorului
4
Numărul de socluri pentru procesoare
1
Familia de procesoare
Xeon e3-1200v5/v6
Frecvență procesor, GHz
3.4
Numărul de socluri CPU ocupate / disponibile
1/1
Memorie
Memorie RAM instalată
16 Gb
Numărul de sloturi memorie
4
Tip memorie
DDR4 ECC Unbuffered
Sursă de alimentare
Putere sursă
290 W
Hot swap
Nu
Numarul de surse instalate
1/1
Controler RAID
Chipset contror SAS
Perc H330 LSI SAS 3108
Conectori
Două mini-SAS interne SFF-8088, SATA
RAID caracteristici
1, 10
Ratele de transfer de date
6 Gb/s, 12 Gb/s
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
8
Form-factor sloturi HDD
2.5" SFF
Tip carcasă
Rackmount
Servere pentru sarcini
Poștă electronică, Stocare fișiere, Terminale RDP, 1C Platforme
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr