60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Dell Poweredge T130

La depozit


9.999,00 lei

Descriere succintă

Dell Poweredge T130 refurbished este un server de calitate superioară, care oferă performanțe ridicate și stabilitate în activitățile de afaceri. Acesta este alimentat de un procesor Intel Xeon E3-1220 v6 quad-core cu o frecvență de 3 GHz per nucleu, care poate ajunge până la 3,5 GHz în mod turbo boost.

1111

Serverul dispune de 16 GB de memorie RAM DDR4, care poate fi extinsă până la 64 GB pentru a putea gestiona aplicații complexe și sarcini de lucru intensive.Dell Poweredge T130 refurbished vine echipat cu patru bay-uri pentru discuri, care suportă un total de până la 40 TB de spațiu de stocare. Acesta poate fi configurat cu unități de stocare cu interfață SATA sau SAS și suportă atât discuri de 2,5 inch, cât și de 3,5 inch. Serverul este prevăzut cu controler RAID integrat, care oferă performanțe și redundanță superioare în stocarea datelor.Serverul vine cu placa de rețea integrată Gigabit Ethernet, care oferă conectivitate de mare viteză și fiabilitate pentru comunicații.

De asemenea, acesta este echipat cu numeroase porturi USB pentru a permite conectarea dispozitivelor periferice și nu numai, gi dispune de o placă video integrată.Dell Poweredge T130 refurbished este livrat cu sistemul de operare Windows Server 2016 preinstalat, ceea ce îl face gata pentru utilizarea în interiorul companiilor care utilizează aceeași versiune de sistem de operare.

Acest server poate fi utilizat cu ușurință într-o varietate de aplicații de afaceri, cum ar fi stocarea datelor, bazelor de date, servere de fișiere și alte tipuri de servicii configurabile. În concluzie, Dell Poweredge T130 refurbished este o soluție excelentă pentru afaceri care caută un server puternic și stabil, capabil să gestioneze sarcini de lucru intensive și să asigure redundanța datelor, în timp ce economisește bani prin achiziționarea de echipamente refurbished.

Procesor
Model procesor
Xeon® E3-1220 v6
Numărul de nuclee ale procesorului
4
Numărul de socluri pentru procesoare
1
Familia de procesoare
Xeon e3-1200v5/v6
Frecvență procesor, GHz
3.0
Numărul de socluri CPU ocupate / disponibile
1/1
Memorie
Memorie RAM instalată
16 Gb
Numărul de sloturi memorie
4
Tip memorie
DDR4 ECC Unbuffered
Sursă de alimentare
Putere sursă
290 W
Hot swap
Nu
Numarul de surse instalate
1/1
Controler RAID
Chipset contror SAS
Perc S130i
Conectori
SATA
RAID caracteristici
1, 10
Ratele de transfer de date
6 Gb/s
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
4
Form-factor sloturi HDD
2.5" SFF, 3.5" LFF
Tip carcasă
Turn
Servere pentru sarcini
Poștă electronică, Stocare fișiere, Terminale RDP, 1C Platforme
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr