60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

Dell

Dell PowerEdge R210

La depozit


7.000,00 lei

Descriere succintă

Dell PowerEdge R210 refurbished este un server de înaltă performanță și fiabilitate, recondiționat de către Dell pentru a asigura funcționalitatea și calitatea la standarde ridicate. Acest server este conceput pentru a satisface cerințele de stocare și procesare a datelor în mediile de afaceri mici și medii.

1111

PowerEdge R210 refurbished este echipat cu un procesor puternic, care permite manipularea eficientă a sarcinilor de lucru intensive. Acesta poate fi configurat cu procesoare Intel Xeon sau Intel Core i3, oferind o putere de calcul remarcabilă și performanță constantă.

Serverul dispune de o arhitectură compactă și eficientă, ceea ce îl face potrivit pentru medii cu spațiu limitat. Designul său optimizat permite o instalare și o gestionare ușoară, indiferent de locația serverului.

PowerEdge R210 refurbished oferă, de asemenea, opțiuni flexibile de stocare. Este dotat cu sloturi pentru discuri rigide de 2,5 inci, oferind spațiu suficient pentru stocarea și gestionarea datelor importante. În plus, acest server suportă tehnologia RAID, care permite configurarea și protecția datelor în mod redundat, asigurând astfel siguranța și integritatea informațiilor.

Serverul beneficiază de un sistem de răcire avansat, care menține temperaturile la un nivel optim și previne supraincalzirea. Aceasta asigură funcționarea stabilă și durabilă a echipamentului chiar și în medii de lucru solicitante.

Dell PowerEdge R210 refurbished vine cu funcții avansate de gestionare a rețelei și securitate, permițând administrarea eficientă a resurselor și protejarea datelor sensibile. De asemenea, acest server oferă opțiuni de conectivitate multiple, inclusiv porturi Ethernet și suport pentru conexiuni la rețele virtuale.

Procesor
Model procesor
Xeon® E3-1240 v2
Numărul de nuclee ale procesorului
4/8
Numărul de socluri pentru procesoare
1
Familia de procesoare
Xeon e3-1200v1/v2
Frecvență procesor, GHz
3.4
Soclu procesor
LGA1151
Numărul de socluri CPU ocupate / disponibile
1/1
Memorie
Memorie RAM instalată
16 Gb
Numărul de sloturi memorie
4
Tip memorie
DDR3 ECC Unbuffered
Sursă de alimentare
Putere sursă
290 W
Hot swap
Nu
Numarul de surse instalate
1/1
Controler RAID
Chipset contror SAS
Intel
Conectori
SATA
Mărimea cache-ului
Fără memorie
RAID caracteristici
1
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
2
Form-factor sloturi HDD
3.5" LFF
Tip carcasă
Rackmount
Înălțimea în unități
1U
Servere pentru sarcini
IP Telefonie, Stocare fișiere, 1C Platforme
Garanție
24 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr