60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Micro Server gen8

La depozit


9.000,00 lei

Descriere succintă

Microserver-ul HP Gen8 refurbished este o soluție compactă și eficientă pentru stocarea și gestionarea datelor în mediul de afaceri. Acesta este o opțiune excelentă pentru întreprinderile mici și mijlocii care caută un server fiabil și accesibil din punct de vedere financiar.

1111

Cu un procesor puternic și eficient, microserver-ul HP Gen8 refurbished oferă performanțe ridicate și capacitate de procesare rapidă a datelor. În plus, acesta este dotat cu până la 16 GB de memorie RAM, permițând executarea eficientă a aplicațiilor și a proceselor multiple simultan.

Cu patru sloturi pentru unități de stocare, acest microserver permite o flexibilitate excelentă în ceea ce privește capacitatea de stocare. Poți alege diferite tipuri de unități de stocare, precum HDD-uri sau SSD-uri, pentru a satisface nevoile specifice de stocare ale afacerii tale.

Microserver-ul HP Gen8 refurbished dispune de un sistem de operare integrat și se conectează ușor la rețeaua ta existentă. De asemenea, are interfețe multiple, cum ar fi USB și Ethernet, pentru conectivitate rapidă și ușoară la alte dispozitive și rețele.

Deși este refurbished, acest microserver a fost supus unui proces riguros de testare și recondiționare pentru a asigura performanța și fiabilitatea sa. Achiziționând un produs refurbished, vei obține un echipament de înaltă calitate la un preț mai accesibil.

Microserver-ul HP Gen8 refurbished este o soluție ideală pentru afacerile care doresc să-și optimizeze gestionarea datelor și să beneficieze de un server puternic și eficient, la un preț avantajos.

Procesor
Model procesor
Xeon® E3-1240 v2
Numărul de nuclee ale procesorului
4
Numărul de socluri pentru procesoare
1
Familia de procesoare
Xeon e3-1200v1/v2
Soclu procesor
LGA1151
Memorie
Memorie RAM instalată
16 Gb
Numărul de sloturi memorie
4
Tip memorie
DDR3 ECC Unbuffered
Sursă de alimentare
Putere sursă
180 W
Hot swap
Da
Numarul de surse instalate
1/1
Controler RAID
Model
B110i
Conectori
Două mini-SAS interne SFF-8088
RAID caracteristici
1
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
4
Form-factor sloturi HDD
3.5" LFF
Tip carcasă
Turn
Servere pentru sarcini
IP Telefonie, Poștă electronică, Stocare fișiere
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr