60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

HPE

HP Proliant ML350P Gen8

La depozit






12.900,00 lei

Descriere succintă

HP ProLiant ML350p Gen8 este un server de înaltă performanță și fiabilitate, proiectat pentru a satisface cerințele critice ale mediilor de afaceri. Cu o combinație puternică de performanță, extensibilitate și flexibilitate, acest server este ideal pentru sarcini de calcul și stocare de mare intensitate.

1111

Echipat cu procesoare Intel Xeon E5, HP ProLiant ML350p Gen8 oferă o putere de procesare remarcabilă, permițându-vă să rulați aplicații complexe și să gestionați sarcini de lucru intensive. Tehnologia Turbo Boost maximizează performanța procesorului în funcție de nevoile aplicațiilor, asigurând un răspuns rapid și o eficiență excelentă.

Flexibilitatea este un punct forte al HP ProLiant ML350p Gen8. Acesta suportă o gamă largă de opțiuni de stocare, inclusiv discuri SAS (Serial Attached SCSI), SATA (Serial ATA) și SSD (Solid State Drive), permițându-vă să configurați sistemul în funcție de nevoile dumneavoastră specifice.

Gestionarea eficientă a stocării și a datelor este ușurată de funcții avansate precum controlerele RAID integrate și suportul pentru tehnologii de virtualizare. Serverul HP ProLiant ML350p Gen8 oferă, de asemenea, opțiuni de conectivitate flexibile, inclusiv porturi Ethernet și sloturi PCIe, pentru a extinde capacitățile de rețea și a se adapta la cerințele în continuă schimbare ale afacerii dumneavoastră.

Fiabilitatea este o caracteristică esențială a acestui server. Componentele de înaltă calitate și tehnologiile avansate asigură o funcționare stabilă și de încredere. De asemenea, serverul dispune de funcții de securitate integrate, precum autentificare avansată și protecție împotriva atacurilor cibernetice, pentru a vă proteja datele și a asigura un mediu de lucru sigur.

Designul modular și ușor de întreținut facilitează administrarea și upgrade-urile. Serverul HP ProLiant ML350p Gen8 este conceput pentru a reduce costurile operaționale și a simplifica administrarea sistemului, permițându-vă să vă concentrați mai mult pe activitățile cheie ale afacerii dumneavoastră.

Alegând HP ProLiant ML350p Gen8, veți beneficia de o soluție de serverizare puternică și scalabilă, care vă va permite să vă dezvoltați și să vă adaptați la nevoile în continuă schimbare ale afacerii dumneavoastră. Cu performanță remarcabilă, flexibilitate și fiabilitate de încredere, acest server este un partener de încredere pentru a asigura succesul afacerii dumneavoastră.

Procesor
Model procesor
Xeon® E5-2680 v2
Numărul de nuclee ale procesorului
20
Numărul de socluri pentru procesoare
2
Familia de procesoare
Xeon e5-2600v1/v2
Frecvență procesor, GHz
2.8
Soclu procesor
LGA2011
Numărul de socluri CPU ocupate / disponibile
2/2
Memorie
Memorie RAM instalată
64 Gb
Numărul de sloturi memorie
24
Tip memorie
DDR3 Registered
Sursă de alimentare
Putere sursă
460 W
Hot swap
Da
Numarul de surse instalate
2/2
Controler RAID
Model
HPE Smart Array P420i
Chipset contror SAS
PMC PM8011
Conectori
Două mini-SAS interne SFF-8088
Mărimea cache-ului
1GB
RAID caracteristici
1, 5, 6, 10, 50, 60
Ratele de transfer de date
6 Gbit/s SAS
Specificații generale
Numărul de sloturi pentru HDD
8
Form-factor sloturi HDD
2.5" SFF
Tip carcasă
Turn
Servere pentru sarcini
Baze de date, Terminale RDP, Virtualizare, 1C Platforme
Garanție
36 luni
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr