60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

APC

APC Smart-UPS 1500VA SMT1500RMI2U

La depozit

9.900,00 lei

Descriere succintă

APC Smart-UPS 1500VA SMT1500RMI2U refurbished este un sistem de alimentare neîntreruptă (UPS) de înaltă calitate, ideal pentru protejarea echipamentelor și a datelor critice împotriva pierderii cauzate de întreruperile de curent electric sau de fluctuațiile de tensiune.

1111

Acest model de UPS are o putere de 1500VA și o capacitate de 1000W, ceea ce îl face potrivit pentru a alimenta o varietate de echipamente în mediul de birou sau la domiciliu. Cu un factor de formă rack-mountable de 2U, este ușor de integrat în rack-uri sau dulapuri de servere.

Oferind o protecție intensă, SMT1500RMI2U refurbished dispune de tehnologie avansată în domeniul protecției împotriva supratensiunii și a fluctuațiilor de tensiune. Aceasta are, de asemenea, o baterie internă cu autonomie mare, care poate asigura alimentarea cu energie electrică a echipamentelor conectate în cazul unui blackout pe termen scurt pentru a-i oferi timp utilizatorului să salveze datele și să închidă în mod sigur sistemele.

Aparatul este ușor de utilizat și de administrat, deoarece vine echipat cu un ecran LCD cu informații detaliate despre starea UPS-ului și a surselor de alimentare. Utilizatorii pot monitoriza de la distanță și controla UPS-ul prin intermediul unui sistem de gestionare a rețelei, iar în caz de problemă, APC oferă suport tehnic 24/7, inclusiv asistență telefonică și acces la documentație tehnică.

De asemenea, este important de menționat că acest UPS refurbished a fost supus unui proces de recondiționare profesional, asigurând că îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Prin cumpărarea acestui produs refurbished, utilizatorii pot economisi bani în comparație cu achiziționarea unui UPS nou, fără a face compromisuri în ceea ce privește fiabilitatea și funcționalitatea.

APC Smart-UPS 1500VA SMT1500RMI2U refurbished este o alegere excelentă pentru o protecție fiabilă a echipamentelor și a datelor împotriva pierderilor cauzate de întreruperile de curent sau fluctuațiile de tensiune. Cu caracteristici avansate, un design compact și un proces de recondiționare profesional, acest UPS refurbished oferă o soluție eficientă și accesibilă pentru protejarea sistemelor critice.
Caracteristici de bază intrare
Tensiune nominală
230V
Frecvență
50 - 60Hz
Diapazon tensiune
160 - 286V
Caracteristici de bază ieșire
Număr prize
4
Putere aparentă
1000W
Tip prize
IEC-320 C13
Tensiune nominală
230 V
Frecvență
47 - 53Гц
Specificații generale
Producător
APC
Tip carcasă
Rackmount
Înălțimea în unități
2U
Model
SMT1500RMI2U
Stare
Utilizat
Garanție
24 luni
Alte
Remarcă
În cost nu sunt incluse bateriile
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: APC

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr