60-20-40-20 Am nevoie de ajutor

APC

APC Smart-UPS SURT2000XLI

La depozit

12.900,00 lei

Descriere succintă

UPS 2000 VA APC Smart-UPS On-Line RT 2000VA 230V SURT2000XLI Negru refurbished este un dispozitiv de tip UPS (Uninterruptible Power Supply) creat de APC, unul dintre principalii producători de echipamente de protecție împotriva întreruperilor de energie electrică.

1111

Acest model specific, cu o putere de 2000 VA și o tensiune nominală de 230V, a fost refurbish-uit pentru a reuși să ofere o fiabilitate și performanță ridicată la un preț mai accesibil. Culoarea neagră adaugă un aspect elegant și profesional.

Avantajul principal al acestui UPS este faptul că funcționează în regim online, ceea ce înseamnă că dispozitivul mentine energia în permanență purificată și stabilizată, indiferent de fluctuațiile sau pierderile de tensiune din rețea. Astfel, sistemul conectat la acest UPS este protejat în mod eficient împotriva întreruperilor de curent, vibrațiilor și variațiilor bruste de tensiune care pot afecta echipamentele electronice.

Cu o putere de 2000 VA, acest UPS poate alimenta cu energie un număr mare de dispozitive, cum ar fi servere, sisteme de stocare a datelor, echipamente de rețea, sisteme de comunicații sau stații de lucru. De asemenea, dispozitivul oferă o autonomie de funcționare pe baterie de până la aproximativ 5 minute la o încărcare maximă.

Datorită designului compact și robust, acest UPS se integrează ușor în orice mediu de lucru și poate fi instalat atât în rack-uri, cât și pe o suprafață plană, fiind foarte versatil. Sistemul de gestionare a bateriei asigură o durată de viață îndelungată a acestora și poate fi monitorizat și controlat prin intermediul unui software specializat.

Fiind refurbished, acest UPS a fost supus unui proces riguros de testare, verificare și reparare a componentelor defecte, astfel că este asigurat un nivel ridicat al calității și fiabilității produsului final. De asemenea, se oferă o perioadă de garanție de la producător, ceea ce asigură că achiziționarea acestui dispozitiv reprezintă o investiție sigură și avantajoasă.

 UPS 2000 VA APC Smart-UPS On-Line RT 2000VA 230V SURT2000XLI Negru refurbished este un dispozitiv de înaltă calitate, care garantează protecția și alimentarea constantă a echipamentelor critice în cazul unor probleme cu energia electrică. Cu un design compact și o autonomie de funcționare suficientă, acest UPS este alegerea ideală pentru a asigura continuitatea activității în mediul profesional.
Caracteristici de bază intrare
Tensiune nominală
230V
Frecvență
50 - 60Hz
Diapazon tensiune
160 - 286V
Caracteristici de bază ieșire
Număr prize
6
Putere aparentă
695W
Tip prize
IEC-320 C13
Tensiune nominală
230 V
Frecvență
47 - 53Гц
Specificații generale
Producător
APC
Tip carcasă
Rackmount
Înălțimea în unități
2U
Model
SURT2000XLI
Stare
Utilizat
Garanție
24 luni
Alte
Remarcă
În cost nu sunt incluse bateriile
Opinii0
Scrie o recenzie
Vă rugăm să vă autentificați sau să creați un cont mou de utilizator înainte de a scrie o recenzie
Recenzii cu evaluări
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii
0% 0 opinii

Tag-uri: APC UPS

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr