60-20-40-20 Am nevoie de ajutor
13 Martie, 2023

Avantaje ale serverelor refurbished

  1. Cost redus - Serverele refurbished sunt adesea mult mai ieftine decât cele noi. Acest lucru se datorează faptului că sunt recondiționate din echipamente utilizate anterior și reparate la specificațiile lor inițiale, fără costurile de dezvoltare și producție asociate cu noi echipamente.

  2. Performanță similară cu cea a unui server nou - Serverele refurbished sunt recondiționate la specificațiile lor inițiale, ceea ce înseamnă că pot oferi o performanță similară cu cea a unui server nou.

  3. Sustenabilitate - Alegerea unui server refurbished poate fi o opțiune ecologică și sustenabilă. În loc să se arunce echipamente vechi, acestea sunt recondiționate și puse în uz din nou, reducând astfel impactul asupra mediului.

  4. Disponibilitate - Anumite modele de servere pot fi mai greu de găsit sau mai puțin disponibile pe piață. Optarea pentru un server refurbished poate fi o soluție excelentă pentru a găsi un model specific de server de care aveți nevoie.

  5. Suport și garanție - Majoritatea furnizorilor de servere refurbished oferă garanție și suport tehnic pentru produsele lor, ceea ce înseamnă că puteți fi sigur că veți primi ajutorul necesar în cazul în care întâmpinați probleme.

1
false
false
true
Elimină
Modifică
tr